Journalist: LA nægter at svare på, om de vil begrænse Dansk Flygtningehjælps magt

Jyllands-Posten bragte denne artikel, hvoraf det fremgår, at V, K og O vil fratage Dansk Flygtningehjælp muligheden for at udpege medlemmer til Flygtningenævnet. De tre partier vil på den måde bremse muligheden for asyl til personer, der flygter fra områder med eksempelvis borgerkrig, men som ikke er individuelt forfulgte.

Jeg undrede mig over, at Liberal Alliance ikke havde udtalt sig om emnet, så jeg spurgte i denne mail artiklens forfatter, Jesper Hvass, om han havde kontaktet LA. Han svarede:

Jeg forsøgte forgæves at få en kommentar fra LA både fra deres politiske leder og integrationsordfører Anders Samuelsen samt deres politiske ordfører Simon Emil Ammitzbøll. Fredag var det ikke muligt for deres presseafdeling at skabe kontakt til dem. Ret utroligt for et politisk parti – skulle jeg mene i al stilfærdighed.
Mvh. Jesper Hvass

Jesper Hvass mere end antyder, at LA ikke vil kommentere sagen. Jeg har på nettet selv forsøgt at finde udtalelser fra LA om deres holdning til Dansk Flygtningehjælps magt, men jeg har ikke kunnet finde én eneste.

Enten er LA helt ligeglade med emnet, eller også vælger de af taktiske årsager ikke at udtale sig, fordi de ikke har nogen problemer med Dansk Flygtningehjælps indflydelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s