VKO ønsker at genindføre starthjælpen – LA vil efter al sandsynlighed blokere

Ud fra denne artikel i Jyllands-Posten ser det ud til, at Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti nu er enige om at genindføre starthjælpen efter næste valg. En genindførelse vil bevirke, at indvandrere vil få lavere ydelser end i dag.

Liberal Alliance udtaler sig imidlertid ikke i artiklen. Deres holdning er yderst vigtig, eftersom de står til at få de afgørende mandater. Jeg spurgte derfor artiklens forfattere, om de havde kontaktet LA. Den ene, Orla Borg, sagde i en mail, at LA’s Joachim B. Olsen ikke havde ringet tilbage trods en klar aftale.

Det er mindst anden gang inden for kort tid, at LA nægter at svare på spørgsmål om udlændingepolitik. LA ville heller ikke svare på, om de vil begrænse Dansk Flygtningehjælps magt.
Det er ganske komisk, at LA, der påstår at have Danmarks strammeste udlændingepolitik, ikke tør at svare på konkrete spørgsmål om denne politik.

LA har tidligere nægtet at stemme for en genindførelse af starthjælpen. De vil derfor efter al sandsynlighed forsøge at blokere genindførelsen. Det ønsker LA bare ikke at fortælle vælgerne, da det ville underminere deres påstand om, at de har landets strammeste politik på udlændingeområdet.

2 thoughts on “VKO ønsker at genindføre starthjælpen – LA vil efter al sandsynlighed blokere

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s