Netavisen 180Grader udelukker alle nye brugere fra at deltage i debatten

Netavisen 180Grader.dk skriver om deres koncept, at alle brugere kan skrive deres egne klummer og kommentere på indhold, som andre har bidraget med. Det er imidlertid ikke rigtigt.
De artikler og kommentarer, som en nyoprettet bruger på 180Grader (oprettet efter den 10. december 2014) publicerer, kan nu kun læses af den nye bruger. Andre kan ikke se dem. Det gælder f.eks. de nye brugere “Max Gregor” og Den Jyske Jyde fra Jylland.

Chefredaktøren på 180Grader, Ole Birk Olesen, har indført denne nye praksis i hemmelighed og har i sagens natur derfor ikke forklaret grunden. Hvorfor denne praksis er indført, kan derfor ikke vides med sikkerhed.

Det er dog en nærliggende mulighed, at Ole Birk Olesen, der også er MF for Liberal Alliance, ønsker at begrænse kritikken af sit parti op til det nært forestående folketingsvalg. Brugere er nemlig tidligere blevet banned fra 180Grader netop pga. af kritik rettet mod LA.

Opdatering: Artiklen er ikke helt korrekt. Læs mere her:
Nye brugere på 180Grader skal have forbindelser til LA

4 thoughts on “Netavisen 180Grader udelukker alle nye brugere fra at deltage i debatten

 1. Peter B. 22. december 2014 / 11:55

  Ja der er virkelig blevet “ryddet op” på 180 grader , bortset fra at der er profiler der fortsat ikke bidrager med noget positivt så er der blevet lukket ned for nye profiler og udvalgte har fået begrænset deres profil på forskellige måder.
  På et tidspunkt forsvandt alle links og klummer , de kom så gradvis tilbage hos udvalgte , uden nogen forklaring fra redaktionen og efterfølgende er det blevet umuligt at oplægge eller svare på noget for nye profiler.

  Liked by 1 person

 2. Anonym 23. december 2014 / 10:40

  Din kommentar er ikke synlig, kun på forsiden

  Like

  • KSD 23. december 2014 / 10:54

   Det ved jeg godt, men alligevel tak for beskeden 🙂

   Like

 3. Ann O. Nym 30. august 2016 / 10:50

  180grader.dk er pt igang med en omfattende ideologisk udrensning af debattører der har indvandrerkritiske holdninger. Såvidt det vides kan man ikke engang oprette nye brugere på sitet. Er der nogen der ved om 180grader.dk er ved at lukke og slukke?

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s