Dronningen springer ud som fuldtonet flygtninge-elsker

Dronningen sagde i sin nytårstale:

For vi skal ikke bare tage hånd om (flygtningene), vi skal også hjælpe dem med at finde sig til rette i samfundet, sådan at de kan få fodfæste og klare sig selv.

Med disse ord kaster dronningen sig ind på den partipolitiske kampplads som en fuldtonet flygtninge-elsker. Hun udtaler sig stik imod Venstre og Dansk Folkeparti, der ikke ønsker, at de såkaldte flygtninge skal integreres og derefter slå rod i Danmark. V og DF vil tværtimod sende dem hjem hurtigst muligt.

Det er ingen overraskelse, at dronningen har disse kulturradikale holdninger på udlændingeområdet. Det har været hjerteblod for hende i årtier. Bortset fra et par antydninger i tidligere nytårstaler har hun dog undladt at lufte disse holdninger offentligt.
Det ændrede sig markant i gårsdagens tale.

Dronningens nytårstale er godkendt af Statsministeriet og dermed formelt også af den socialdemokratiske statsminister, Helle Thorning-Schmidt. Det er Statsministeriets pligt at sørge for, at dronningens tale ikke er partipolitisk, men denne gang har man altså valgt at lade dronningen fremkomme med politiske holdninger, der står i diametral modsætning til de to største oppositionspartiers udlændingepolitik.
Man kan nemt få den tanke, at Statsministeriets håndtering er udført med tanke på det snarlige folketingsvalg.

Som ventet står repræsentanter fra det udlændingepolitiske slapperflertal på Christiansborg i kø for at rose dronningen for hendes udtalelser om “flygtningene”. De Radikales Lone Loklindt takker for dronningens velkomst til de mange flygtninge. SF’s Özlem Cekic kalder talen for fantastisk, og Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, kalder den fremragende.

Kongehuset burde være en af grundpillerne for sammenhængskraften i Danmark. I stedet bliver kongehuset med dronningens flygtninge-udtalelser nu en aktør i kampen for et multikulturelt – og dermed i sidste ende et sønderrevet – Danmark.
Det er i sandhed en trist udvikling.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s