Terrorangreb mod fransk satiremagasin får ingen betydning for mediernes dækning af islam og indvandring

Ifølge fransk politi er i skrivende stund 12 blevet dræbt og 24 såret efter et attentat mod et islamkritisk magasin, som tidligere er truet for at offentliggøre Muhammed-tegninger.
Al sandsynlighed taler for, at terrorangrebet er udført af muslimer.

Det er naturligvis tragisk, at så mange er omkommet ved angrebet. Det er dog endnu mere tragisk, at mediernes dækning af islam og indvandring ikke vil ændre sig. Medierne i de vestlige lande vil alle sige, at terroristerne ikke er rigtige muslimer. Og om nogle dage vil kritikerne af islam og indvandring igen blive udstillet som hadefulde mennesker med nazistiske tendenser.

De 12 dræbte er derfor døde forgæves. Det er den egentlige tragedie.

2 thoughts on “Terrorangreb mod fransk satiremagasin får ingen betydning for mediernes dækning af islam og indvandring

 1. Kim Kaos 7. januar 2015 / 14:03

  Dette er historien om et bebudet angreb – Alle viste det kunne ske – men de snakkende snakkede udenom og Politikens chefredaktør vaskede hænderne og krøb som en pryglet køter over og slikkede terroristernes sko.

  Herhjemme skal journalister arbejde i en fæstning og en tegner skal beskytte 24 timer i døgnet – og slækker man på sikkerheden i et sekund så kan vi også her ende med et dusin døde eller mere.

  Hvornår vågner folk op og ser det der sker med vores land – med Europa – hvornår begynder de at forstå man kan ikke tale fornuft med fanatikere?

  Liked by 1 person

  • clausp2014 10. januar 2015 / 16:19

   Jeg tror grunden til at vores politiker ikke gør noget, for jeg tror godt de kan se hvad der er ved at ske. Men de tænker ikke på danmark men på deres politiske karriere. I hele europa er der ene eller anden malplaceret humanitær identitet og at gå mod denne identitet vil jo sikker skade ens karriere så derfor gør man som alle andre, og lade ens borger betale for deres ambitioner.
   Det er den eneste grund jeg kan se, at de ikke reagere på alle de tegn der er .

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s