LA’s Mette Bock efter terrorangreb: Rigtig mange muslimer er helt fredelige mennesker

Som reaktion på terrorangrebet i Paris skriver Mette Bock, folketingsmedlem fra Liberal Alliance, et Facebook-indlæg, hvor hun sammenligner islamistisk ekstremisme med bl.a. nazistisk og fascistisk ekstremisme.
Herefter skriver Mette Bock i en kommentar:

De ekstremistiske idioter skal ikke få lov at skygge over, at rigtig mange muslimer er helt fredelige mennesker.

Mette Bock fremkommer dermed med den sædvanlige kulturradikale automatreaktion: Terrorangrebet har ikke noget at gøre med islam og muslimer, fordi de fleste muslimer er fredelige.
Det er en yderst tvivlsom påstand. Det er rigtigt, at det er de færreste muslimer, der rent fysisk skaber ufred, men der findes andre måder at stifte ufred på.

Ifølge en undersøgelse lavet af professor Ruud Koopmans mener 65 % af muslimerne i Europa, at shariaen står over landets love. 65 % af muslimerne er altså fjendtlige over for lovgivningen i deres respektive europæiske lande og er dermed også fjendtlige over for de frihedsrettigheder, der er grundlaget for al europæisk lovgivning.

Mette Bock og LA er øjensynligt hoppet på myten om islam som fredens religion. Desværre er mange af LA’s vælgere hoppet på en anden myte; nemlig den om, at LA har en stram politik, når det drejer sig om islam og indvandring.

Opdatering: Det står direkte i Koranen, at de, der krænker Allah og hans udsending (Muhammed), skal dræbes:

Sura 33, vers 57:
“De, der krænker Gud og Hans udsending, dem forbander Gud i det dennesidige og det hinsidige. Han har beredt dem en forsmædelig straf.”

Sura 33, vers 61:
(fortsættes fra foroven) “Med en forbandelse over sig vil de, hvor som helst man finder dem, blive pågrebet og dræbt på stedet.”

Man kan søge i en dansk oversættelse af Koranen her: http://www.forlagetvandkunsten.dk/97507/search/

8 thoughts on “LA’s Mette Bock efter terrorangreb: Rigtig mange muslimer er helt fredelige mennesker

 1. Kim Kaos 8. januar 2015 / 09:02

  Jeg gik rundt og troede at alle former for nazisme og fascisme var ekstreme – men det mener Mette Bock åbenbart ikke

  Liked by 1 person

  • KSD 8. januar 2015 / 09:14

   God pointe. Vi må se frem til næste indlæg fra Mette Bock, hvor hun så måske vil forklare, hvordan moderat nazisme ser ud.

   Like

 2. Lars 8. januar 2015 / 09:14

  “Rigtig mange muslimer er helt fredelige mennesker” – så længe det varer…

  Like

  • KSD 8. januar 2015 / 09:16

   Som jeg skriver i indlægget, så er de fleste muslimer ufredelige, selvom de ikke rent fysisk skaber ufred.

   Like

 3. Jesper 8. januar 2015 / 16:56

  Hvor er det trist at de såkaldte boglige tilsyneladende ikke evner at læse koranen og indse at det netop er essensen af islam som dagligt udfolder sig!
  Når det man i etablissementet ynder at omtale som utilpassede unge dagligt røver, overfalder, plyndrer og voldtager så er det “lige efter bogen”!

  Vågn nu op for pokker, det er ved at være sidste chance..

  Liked by 1 person

 4. claus pedersen 8. januar 2015 / 21:37

  Det er utroligt at så mange mennesker tror at Islam er fredeligt. Dem der mener det har ikke læst koranen, sat sig ind i hvad de taler om, de tror at muslimerne er som alm dansker, og forstår ikke hvor troende muslimer er.
  Men det værste er vore folkevalgte, som burde vide bedre med alle de undersøgelser som er kommet. Feks pew research center som har lavet en undersøgelse om hvor mange muslimer støtter terror, eller syntes at selvmords bomber er og, og tallene vil choker http://www.pewglobal.org/2006/05/23/where-terrorism-finds-support-in-the-muslim-world/
  Men de folkevalgte er mere interesseret i at fremstå over for de andre statsleder i europa som værende humanitær overfor muslimerne, men lader deres egen befolkning tage konsekvensen.
  ingen tvivl der er muslimer som er som dig og mig uden lyst til shaire loven, men de er få. Hvis flertallet af muslimer er fredelige og uden lyst til shaire eller et kalifat, så ville vi ikke ha et problem i danmark. Men lysten til at ændre Islam er ikke tilstede i muslimerne.

  Liked by 2 people

 5. Knud Madsen 14. november 2015 / 09:44

  Så her et lille år senere oplevede vi så et endnu større terroranslag begået af uden al tvivl af fredelige, kærlige og hjertensgode muhamedanere. Hvor længe skal vi blive ved med at leve på de løgne politikerne digter for os og regerer ud fra???
  Hvor længe vil Mette Bock og andre forrykte politikere med blod på hænderne blive ved med at hive endnu flere “fredelige” korantilbedere ind i Europa?

  Like

  • citizenpedersen 14. november 2015 / 10:23

   Så længe politikerne heller vil stryge EU med hårene end at beskytte eller lytte til deres borger, så vil politikkerne impotere disse fredelige muslimer.
   I landene sverige, norge, Danmark, Tyskland, england og holland er der i befolkningen er massiv flertal som vil stoppe indvandringen især af muslimerne, men de respektive regeringer vil ikke lytte og gør det modsatte hvad deres borger mener.
   Hvorfor?? fordi EU love som politikerne har skrevet under på uden at spørger befolkningen først, er vigtiger end borgernes ønsker.

   Vi trænger til en hurtig revolution, så vi kan sætte politiker ind som VIL lytte til borgerne. Det er jo faktisk deres job.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s