Thorning på skammelig selvpromoverings-rejse til Sierra Leone

Asylansøgerne vælter ind i Danmark, samtidig med at det nationale beredskabsniveau er forhøjet til det højeste trin nogensinde pga. den muslimske terror i Europa.
Derfor burde det være en selvfølge, at Danmarks statsminister i denne tid havde skarpt fokus på landets indre sikkerhed.

Men nej. Statsminister Helle Thorning-Schmidt har i stedet valgt at rejse til det vestafrikanske land Sierra Leone.
Alle med et minimum af indsigt i politik kan se, at Helle Thornings reelle motiv med rejsen er at promovere sig selv op til det kommende folketingsvalg. Hun vil gerne fremstå som den blonde, godhjertede og empatiske moderskikkelse, der trøster de stakkels sorte, syge og forældreløse børn. Mon ikke også hun medbringer en check på nogle ekstra millioner til Sierra Leone? Naturligvis betalt af de danske skatteydere.

De danske medier vil med meget stor sikkerhed lappe det hele i sig og servere de rørende billeder for vælgerne uden nogen form for kritisk vinkel. 80 % af de danske journalister stemmer på rød blok, så de vil gøre, hvad de kan for at hjælpe Helle Thorning med at bevare regeringsmagten.

Helle Thornings tur til Bilka var slem. Sierra Leone-rejsen bliver direkte skammelig.

Opdatering: Helle Thorning mødtes ikke med nogen syge børn på rejsen. Hun fik ikke lov af sygeplejerskerne i Sierra Leone. Det fremgik af TV 2 Nyhederne kl. 19, den 19. januar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s