Mikael Jalving: Ifølge kilder i LA koster Mette Bock partiet tre-fire mandater

Mikael Jalving revser i en kommentar Mette Bock, folketingsmedlem for Liberal Alliance, for at udtale, at hun ikke er bekymret for islam. Jalving skriver i den forbindelse:

Hvor mange mandater Mette Bock koster partiet med sine jævnlige udmeldinger, der hører hjemme hos De Radikale, tør jeg ikke afgøre, men nogle af de LA-folk, jeg har talt med, tøver ikke med at vurdere det til tre-fire stykker.

Jalving mener, at Anders Samuelsen – der ud over at være LA’s leder også er Mette Bocks lillebror – “skal passe på sin storesøster”, så hun stopper med at fremsætte sine for LA så skadelige udtalelser. Jalving antager, at Samuelsen håber på, at Mette Bock snart forlader dansk politik.

Jalvings antagelse er efter alt at dømme fejlagtig. Anders Samuelsen hylder tit og ofte sin kloge storesøster. Samuelsen deler desuden mange af de holdninger, som Mette Bock har. Samuelsen har f.eks. skrevet:

Vi har masser af unge gode og stærke muslimer, der både vil vores samfund, men også have lov til at være troende eller mindre troende muslimer.

Ydermere har Samuelsen og resten af LA adskillige gange vist i Folketingssalen, at de værdipolitisk hører til i rød blok. LA har nemlig stemt for 20 af rød bloks lempelser på udlændingeområdet.

Det er derfor snarere de borgerlige vælgere, der skal passe på Danmark ved at undlade at stemme på LA.

4 thoughts on “Mikael Jalving: Ifølge kilder i LA koster Mette Bock partiet tre-fire mandater

 1. Kim Kaos 13. februar 2015 / 10:32

  Det er da helt fint hun koster LA stemmer.

  Forhåbentlig så rykker de stemme så til DF

  Liked by 1 person

 2. Nielsen 13. februar 2015 / 11:23

  Lallende alliance er lige så landsskadelig, som de øvrige partier. Og DF skal se at få taget sig sammen, inden for mange af os, opgiver deres eftergivende fremmedpolitik og ødelæggende eurokratisme.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s