Terror: Socialdemokraternes bitterhed og hykleri når nye højder

Partierne i blå blok har i en kronik præsenteret fem forslag i kampen mod terror.
Det får den socialdemokratiske retsordfører, Trine Bramsen, op i det røde felt. Hun beskylder de borgerlige partier for at gøre terrorbekæmpelsen til et politisk slagsmål. Hun siger desuden til altinget.dk, at regeringen ikke er uenig i blå bloks fem punkter. Det er altså kun tidspunktet for fremlæggelsen af punkterne, som er problematisk ifølge Socialdemokraterne.

Hvordan kan man beskylde de borgerlige for at starte et politisk slagsmål, når regeringen er enig i den politik, som de borgerlige fremlægger? Så er der jo ikke tale om et slagsmål, men derimod om politisk forbrødring. Det undlader journalisterne at spørge S om.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt udtalte i går, at regeringen “om ganske kort tid” vil præsentere nye initiativer i kampen mod terror.
Sandheden synes dermed at være, at Socialdemokraterne blot er bitre over, at blå blok lige akkurat er kommet først med sine forslag. Bitterheden er så stærk hos S, at man anklager de blå partiledere for at udnytte tragedien i København, selvom man om meget kort tid vil gøre det samme som blå blok.

Socialdemokraternes bitterhed og hykleri må dermed siges at nå nye højder. Forhåbentlig kan vælgerne gennemskue det, for medierne stiller ingen kritiske spørgsmål til rød blok i disse dage.

Opdatering:

Så blev det socialdemokratiske hykleri bevist. Blot ét døgn efter, at blå blok præsenterede sine fem punkter i kampen mod terror, kommer regeringen nu med sine egne punkter.

2 thoughts on “Terror: Socialdemokraternes bitterhed og hykleri når nye højder

  1. Peter Andersen 18. februar 2015 / 16:44

    Det er fordi de håbede på lidt medvind, ved at skærpe terrorpakken. Men nu kommer den til at blegne, i forhold til blå bloks.

    Det er ikke bare drengestreger – det er terror..!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s