Socialdemokratisk borgmester: Jeg har ingen indvendinger imod, at terroristen bliver offentligt begravet i min kommune

Familien til terroristen fra København, Omar Abdel Hamid El-Hussein, har besluttet, at han skal begraves på den muslimske gravplads i Brøndby.
Efter terrorangrebet på Charlie Hebdo for en måned siden blev de to Kouachi-brødre bag angrebet begravet i ukendte grave af frygt for, at fanatiske tilbedere skulle valfarte til stedet.

Brøndbys socialdemokratiske borgmester, Ib Terp, vil imidlertid ikke modsætte sig en offentlig begravelse. Han udtaler:

Alle har ret til at blive begravet, så uanset hvad man har gjort, har han ret til begravelse. Det ville give ham martyrium uden lige, hvis man modsætter sig det.
Man kan frygte meget, det tør jeg ikke udelukke. Som sagt er der risiko for, at det ville blive opfattet som hån mod religionen, og jeg ser nødigt, at man tilspidser situationen.
Jeg har ikke umiddelbart indvendinger imod, at han bliver begravet her, men jeg håber selvfølgelig ikke, at hans grav bliver et valfartssted.

Det er utroligt, at Ib Terp kan sige så mange tåbelige ting på så få sætninger:

– Terroristen har ikke nogen moralsk ret til noget som helst. Han har desuden allerede opnået martyrium i sine muslimske trosfællers øjne.

– S-borgmesteren frygter, at det ville blive opfattet som en hån mod islam, hvis han forhindrede den offentlige begravelse. Han nævner overhovedet ikke, at det af rigtig mange danskere bliver opfattet som en kæmpe hån, at terroristen nu får en offentligt tilgængelig gravplads.

– Terp har ingen indvendinger mod, at terroristen bliver begravet i hans kommune. Har hovedparten af de etnisk danske indbyggere i Brøndby det mon på samme måde? Næppe.

– S-borgmesteren håber ikke, at graven bliver et valfartssted. Terroristens trosfæller har allerede markeret, at hans drabssted er et mindesmærke. Med graven bliver det med stor sikkerhed endnu værre.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt bør gribe ind og tage initiativ til at forhindre, at terroristen får en offentligt kendt og tilgængelig gravplads. For det første er det en sikkerhedsrisiko, når radikale muslimer fra nær og fjern strømmer til gravpladsen. For det andet er gravpladsen en kæmpe hån mod Danmark.
Man har imidlertid intet hørt fra statsministeren i denne sag. Det må derfor antages, at hun er enig med sin partifælle, Ib Terp.

One thought on “Socialdemokratisk borgmester: Jeg har ingen indvendinger imod, at terroristen bliver offentligt begravet i min kommune

  1. Kim Kaos 19. februar 2015 / 09:56

    En hån mod islam?!?!?

    Det var da sært eftersom de fleste muslimer står i kø for at fortælle os at den unge mand ikke var muslim og at han ikke handlende i islams navn.

    Men måske tænker Ib Terp på alle de tosser der er kravle frem de sidste par dage og som hylder ham som en martyr?

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s