Mette Bock: MF’ere tvinges til at bo i ghettoer

Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, har lånt sin folketingslejlighed ud til sin søn, sin bror, sine naboer og til Liberal Alliances ungdomsparti, som holdt fest i lejligheden til gene for flere af de andre politikere i opgangen.
Den slags brug af de skatteyderbetalte lejligheder er ikke i orden, siger Folketingets formand.

Mette Bock er folketingsmedlem (MF) for LA og er desuden Anders Samuelsens storesøster. Hun har mildest talt en anden mening om sagen. Hun skriver på Facebook:

Og ja, Anders har lånt lejligheden til sin søn i en kort periode mellem boligskift. Og ja, vores fælles bror kan også overnatte i lejligheden. Og hvad så? Hvorfor skal vi jyske folketingsmedlemmer stå til dagligt regnskab for, hvordan vi bor? Tidligere betalte folketinget for hotelovernatninger eller gav et bidrag til, at MFere kunne købe egen lejlighed, som de kunne bruge som de ville. I dag tvinger man MFere til at bo i ghettoer, som nidkært overvåges.

Ifølge Mette Bock er MF’ere altså en forfulgt minoritet, der tvinges til at bo i ghettoer. De overvåges nidkært og får alt for lidt i boligbidrag.
Det er nok derfor, at LA ønsker, at folketingspolitikerne skal have mere i løn.

Folketinget betalte 125 millioner kroner for den ejendom, hvori MF’ernes lejligheder befinder sig. Disse lejligheder, som ifølge Mette Bock er placeret i et ghetto-område, ligger på Tordenskjoldsgade og er på mellem 50 og 60 kvadratmeter. I 2011 blev de beskrevet af et udlejningsfirma som rigtig attraktive. Direktøren i firmaet, Peter Høyer, sagde:

Tordenskjoldsgade er så godt, som det overhovedet kan blive. Det er en type lejlighed, der er stor efterspørgsel på.

Han vurderede dengang, at han kunne få 7.800 kroner i husleje om måneden for lejlighederne. Dertil ville komme forbrug på cirka 1.000 kroner- altså samlet 8.800 kroner. Det beløb er med meget stor sandsynlighed højere her i 2015.
Det er de boligforhold, som Mette Bock kalder ghetto-agtige.

Opdatering:

Nu har Ekstra Bladet også skrevet om historien:
Efter lejligheds-affæren: Søster har fået nok af dyneløfteri

3 thoughts on “Mette Bock: MF’ere tvinges til at bo i ghettoer

 1. Kim Kaos 24. februar 2015 / 22:51

  Der rager os fordi vi betaler Mette – Det rager os når i svindler fordi vi betaler – Det rager os fordi det er jer der laver love vi alle skal følge selv om en del af jer folkevalgte de love kun gælder for os andre.

  Like

 2. Niels Juul-Jensen 25. februar 2015 / 09:07

  Politikere har INGEN skam i livet – og agerer som om de var direktører for store virksomheder. Det er de IKKE!

  Like

 3. Kaj 25. februar 2015 / 23:46

  Ikke nok med at Anders Samuelsen betaler hans søns kokainmisbrug til rockere, hvem var med til at betale til det? Nu udlejer han også en lejlighed som er blevet købt til folketingsmedlemmer, men det er ligemeget, Anders Samuelsen har fremmede mennesker til at bo i ejendom, købt af staten af en grund, for at huse de folketingsmedlemmer som ikke bor tæt på hovedstaden. Det er ikke din private lille udlejningsejendom. Politikere bør tænke på, hvem der betaler gildet i stedet for at tro, at de kan sløse rundt med skatteydernes midler bare fordi “Lars Løkke Fadbamse” gør det.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s