Regeringens egne tal afslører Thornings integrationsplan som fup

30.000 flere flygtninge og indvandrere skal over de næste to år ud på arbejdsmarkedet i særlige forløb. Sådan lød det i dag, da regeringen præsenterede sin integrationsplan, der har fået navnet ”Alle skal bidrage”. Det skete med statsminister Helle Thorning-Schmidt i spidsen.

Ifølge tal fra Beskæftigelsesministeriet var der pr. 31. december godt 41.000 ledige personer fra ikke-vestlige lande i Danmark. 83 % af dem er ude af stand til at tage et arbejde eller et nyttejob. Det skyldes, at de officielt har andre problemer end ledighed. Som oftest har de en lægeerklæring på, at de har posttraumatisk stress. Dermed er det kun 17 % – svarende til ca. 7.000 ikke-vestlige – der kan komme i job.

Thorning og co. mangler altså hele 23.000 ikke-vestlige personer for at nå op på 30.000, der kan komme i betragtning til integrationsplanen.

Der kommer hele tiden nye “flygtninge” til Danmark, men en meget høj procentdel af dem får en lægeerklæring på, at de er for syge til at arbejde. Der har længe været mistanke om, at mange læger gør flygtninge mere syge, end de i virkeligheden er. Heller ikke blandt de nye “flygtninge” kan regeringen finde ret mange personer til planen.

Alt i alt må man konstatere, at Helle Thornings integrationsplan er ren fup. Medierne vil dog næppe være særligt kritiske over for planen. De vil som sædvanlig være yderst venlige ved regeringen.

Opdatering:

Socialdemokraternes indvandrerkampagne – der ses på nedenstående billede – er i høj grad baseret på integrationsplanen, så den er naturligvis også ren fup. Læs desuden:
Under Thorning er antallet af asylansøgere i Danmark steget mere end dobbelt så meget som i EU

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s