LA-politiker sikrer kommunal millionstøtte til sin kones grundejerforening

Lars Berg Dueholm er medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Liberal Alliance. Han har stillet og derefter fået vedtaget et forslag om at bruge 1,25 mio. kr. på opstillingen af en skulptur. Den skal stå i et boligområde, der hører under Grundejerforeningen Ørestad City. Formanden for grundejerforeningen er Mikala Berg Dueholm, Lars Berg Dueholms kone.

På Facebook erkender Lars Berg Dueholm alt dette, men kalder det en ikke-historie. Han skriver:

Man kan mene om offentligt støttet kunst, hvad man vil, men skal den laves, kan den lige så godt stå et sted, hvor der er mange LA-vælgere – Ørestad har siden min tid i LA haft den højeste andel LA-vælgere i kommunen – og ikke i Tingbjerg eller hos de almene boligselskaber, hvor den slags normalt bliver sat op af det røde flertal. Og siden hvornår er privat støtte til kunst blevet uliberalt??…

Skulpturen bliver imidlertid ikke bare placeret et sted med mange LA-vælgere. Lars Berg Dueholm har omhyggeligt sørget for, at den milliondyre skulptur bliver placeret lige præcis der, hvor han selv bor, og hvor hans kone tilmed er formand for grundejerforeningen.

Lars Berg Dueholm er dermed skyldig i en særdeles grov form for nepotisme. Derfor er det mystisk, at ledelsen i Liberal Alliance ikke har smidt ham ud af partiet. Andre er blevet ekskluderet af LA for langt mindre.

One thought on “LA-politiker sikrer kommunal millionstøtte til sin kones grundejerforening

  1. Kim Kaos 26. marts 2015 / 09:54

    Kanon godt med lidt støtte til kunsten – men Lars´ kone bør nok selv finde pengene frem.

    De er nu ganske sære i LA – de brokker sig over at alle er nogle dovne nasser@ve der hiver hårdt tjente penge op af lommerne på os stakkels skatteydere – alt imens de selv har levet størstedelen af deres liv for de selv samme skattekroner og ikke er blege for at kræve endnu flere ind til egen fornøjelse.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s