Socialdemokraterne vil give mere magt til imamerne

Aarhus’ socialdemokratiske borgmester, Jacob Bundsgaard, vil samarbejde med imamerne om antiradikalisering. Dermed giver Bundsgaard dem mere magt. Også i socialdemokratisk styrede Odense beskrives imamer som vigtige allierede.

Thorning-regeringen vil ligeledes give imamerne mere indflydelse. Det har de borgerlige dog fået forhindret midlertidigt i forbindelse med forhandlingerne om antiradikalisering.

Det er fuldstændigt vanvittigt, at socialdemokraterne vil give mere magt til imamerne. I langt de fleste tilfælde er det imamer, der via deres prædikener i moskeerne er årsagen til radikalisering. To eksempler:

  • 22 ud af 27 unge aarhusianere, som er rejst til Syrien som muslimske krigere, har haft deres gang i Grimhøj-moskeen. Moskeens formand, Oussama El Saadi, har udtalt, at han hepper på Islamisk Stat.
  • Manden bag terroren i København, Omar El-Hussein, var til fredagsbøn i den radikale islamistiske moske i Heimdalsgade dagen før angrebene. Moskeens imam, Hajj Saaed, opfordrede i fredagsbønnen til krig mod jøder.

Hvis man ønsker mindre indflydelse til imamerne og en hårdere politik over for radikaliserede muslimer, bør man undlade at stemme på Socialdemokraterne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s