Obamas klimaplan kan koste 17.000 mia. kr. i tabt økonomisk vækst

De danske medier har helt som ventet skamrost Barack Obamas klimaplan.

De røde journalister undlader imidlertid at nævne, at planen kan koste den amerikanske økonomi hele 17.000 mia. kr. (2.500 mia. dollars) i tabt vækst. Det tal er beregnet af Nicolas Loris, der er økonom og desuden er ekspert på miljø- og energiområdet. Han sammenfatter Obamas plan på følgende måde:

Det eneste, planen vil gøre, er, at bibringe højere elregninger, mistet indkomst, færre job og en svagere økonomi – med lille eller ingen indvirkning på Jordens temperatur.

Et økonomisk væksttab i USA på 17.000 mia. kr. vil naturligvis også påvirke den danske økonomi negativt. Alligevel påstår de danske medier, at Obamas klimaplan er en stor økonomisk gevinst for Danmark.

Men ikke nok med det. De danske journalister (bortset fra TV 2’s Jesper Steinmetz) undlader desuden også at fortælle, at atomkraft er den store vinder i planen. Mere atomkraft er bestemt ikke noget, der huer de politisk korrekte og selverklærede miljøbevidste fra Politiken-segmentet, så den del af planen bliver stort set ikke nævnt.

One thought on “Obamas klimaplan kan koste 17.000 mia. kr. i tabt økonomisk vækst

 1. Michael E 12. august 2015 / 16:38

  Klima er religion i Danmark, DR den store forkyndere, och Vindmøllen den religiøse symbol.
  Der eksisterer ingen debat om dette, og den der sætter spørgsmålstegn ved noget der har med klima eller vindmøller at gøre, stemples for benægter, ligesom i gudsbenægter.
  DR rapporterer aldrig noget negativt om vindmøller, og aldrig noget positivt om kernekraft. Der er massiv kritik mod vindmøllebedrageriet i udlandet, både hvad der gælder de groteske omkostninger for økonomien, og for dyr og natur, men i Danmark er der tavshed.
  Og denne enøjede propagandastation, DR, er man nødt til, at ved lov, betale til.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s