Lad os få en folkeafstemning om konventionerne

Som bekendt skal vi til folkeafstemning om at afskaffe retsforbeholdet. Den nuværende statsminister, Lars Løkke Rasmussen, har begrundet beslutningen med følgende ord:

Det handler om borgernes tryghed. Det spiller en stor rolle i bekæmpelsen af grænseoverskridende kriminalitet, og det vil skabe utryghed, hvis vi falder ud af (Europol-samarbejdet).

Den samme begrundelse kunne man med endnu større ret bruge med hensyn til konventionerne. Der er artikler både i FN’s flygtningekonvention og i Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, der tvinger Danmark til at give ophold til asylansøgere såvel som til deres familiemedlemmer.

Det skaber særdeles stor utryghed for de danske borgere. 25 % af asylansøgerne sigtes for kriminalitet. Hertil skal så lægges alle de ansøgere, der begår kriminalitet uden at blive sigtet.
Desuden forhindrer konventionerne ofte Danmark i at udvise kriminelle udlændinge.

Ang. den grænseoverskridende kriminalitet, så spiller kriminelle netværk såsom mafiaer en stor rolle i smuglingen af “flygtninge” og asylansøgere til og rundt i Europa. Smuglingen til Danmark ville blive stærkt reduceret, hvis Danmark udtrådte af konventionerne.

Hvis statsministeren virkelig bekymrer sig om danskernes tryghed, så bør han udskrive en folkeafstemning, hvor danskerne får mulighed for at sige nej til konventionerne.
Men det sker selvfølgelig ikke.

One thought on “Lad os få en folkeafstemning om konventionerne

 1. Finn A.Skov 18. august 2015 / 17:24

  Vore politikere vader åbenbart stadig rundt med kæmpemæssige skyklapper.
  Det er indlysende at konventionerne, som blev vedtaget i en anden tidsalder, lægger alvorlige hindringer i vejen for landets selvbestemmelse.
  Hver dag kan man iagttage skadevirkningerne som er åbenbare for den almindelige borger.
  Til skade for befolkningen, har ingen af disse sammenspiste levebrødspolitikere mod til at opsige konventioner som i dag er uden relevans.
  Utroligt at befolkningen gang på gang stadig vælger Tordenskjolds ind på tinge, på trods af at disse har vist deres værdiløshed.
  Man undres!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s