Man må gerne hjælpe Thorning med skattesnyd, men man må ikke forhindre statsborgerskaber til overgennemsnitligt kriminelle

Embedsmænd undgår straf for at hjælpe Thorning med skattesnyd. I statsløse-sagen straffes andre embedsmænd for at forhindre uddeling af danske statsborgerskaber til palæstinensere, der gennemsnitligt set både er voldsomt kriminelle og en kæmpe økonomisk belastning.

Uden at oplyse det til nogen ændrede Skat praksis midt under behandlingen af Helle Thorning-Schmidt (S) og Stephen Kinnocks skattesag. Havde Skat holdt fast i den oprindelige fortolkning af skattereglerne, var statsministerens mand blevet erklæret skattepligtig og derefter efter al sandsynlighed dømt for skattesnyd.
Det var daværende direktør for Skat København, Erling Andersen, og hans nærmeste medarbejdere, der var ansvarlige for praksisændringen.

Den ændring var i realiteten en redningsaktion fra en socialdemokratisk embedsmand, der ville redde sin partiformand. Aktionen lykkedes, og Helle Thorning blev statsminister.
Erling Andersen og hans folks handlinger mht. praksisændringen er aldrig blevet undersøgt. Erling Andersen er stadig ansat i Skat.

I den såkaldte statsløse-sag bliver to embedsmænd til gengæld straffet hårdt for at forhindre, at der blev uddelt danske statsborgerskaber til statsløse. De statsløse er næsten alle palæstinensere.
De to embedsmænd er blevet fritaget for tjeneste med øjeblikkelig virkning og kan se frem til et juridisk efterspil.

Ifølge Danmarks Statistik (side 99) er palæstinensiske mænd den mest kriminelle gruppe i Danmark. De er hele 2,5 gange mere kriminelle end gennemsnittet.
Manden bag terroren i København, Omar Abdel Hamid el-Hussein, var f.eks. palæstinenser.

På side 94-97 i DST’s publikation fremgår det desuden, at libanesiske indvandrere – hvoraf en stor del er statsløse palæstinensere – har den næsthøjeste procentvise andel af personer på offentlig forsørgelse. I aldersgruppen 30-59 er 66 % af mændene og 79 % af kvinderne på overførselsindkomst. For oprindelige danskere er tallene henholdsvis 19 og 26 %.

Rent moralsk er det forkasteligt, at nogle embedsmænd undgår straf for at hjælpe en statsministerkandidat med skattesnyd, mens andre embedsmænd straffes hårdt for at forhindre uddelingen af danske statsborgerskaber til personer, der gennemsnitligt set både er voldsomt kriminelle og en kæmpe økonomisk belastning.

Mangt og meget er råddent i Danmark.

One thought on “Man må gerne hjælpe Thorning med skattesnyd, men man må ikke forhindre statsborgerskaber til overgennemsnitligt kriminelle

  1. Finn A.Skov 18. august 2015 / 17:33

    Her i kongeriget er alle lige!
    Socialkammerater er mere lige end andre. Dette er indlysende for enhver der har fulgt lidt med i politik.
    Allermest lige, er socialkammeratiske folketings politikere.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s