Kulturradikales praksis: Hold Danmark moralsk rent – følg en flygtning til grænsen

Flere hundrede af de udlændinge, som siden søndag er kommet til Danmark som flygtninge eller migranter, er forsvundet sporløst fra de danske myndigheder. Politiet har fået forlydender om, at der har været flere private borgere, der har fragtet en del af udlændingene videre til Sverige.

En af disse borgere er den 61-årige Poul Nielsen, der udtaler, at “det var det rigtige at gøre”. Lignende kulturradikale og moralsk baserede begrundelser kommer fra andre private menneskesmuglere.

For en del år siden var det populært at sige: “Hold Danmark rent – følg en svensker til færgen”.
En lettere omskrivning af denne talemåde er en rammende beskrivelse for de kulturradikales praksis med at smugle migranter: “Hold Danmark moralsk rent – følg en flygtning til grænsen”.

Det er både ironisk og grotesk, at disse kulturradikale menneskesmuglere rent faktisk gør Danmark en stor tjeneste. De formindsker nogle af de problemer, som den manglende grænsekontrol har forvoldt. Når migranter smugles ud af landet, så ligger de jo ikke længere Danmark til last.

PS: I den forbindelse er et lille reklameindslag på sin plads:
Looking for a price worthy and quick route over the Baltic Sea? Want to avoid long driving and searching for a straight and convenient way to Sweden? Then Rostock is the right route for you!

Rostock – Trelleborg

2 thoughts on “Kulturradikales praksis: Hold Danmark moralsk rent – følg en flygtning til grænsen

 1. Kim Kaos (@KimKaosDK) 9. september 2015 / 08:35

  Jeg syntes der er rigtig pænt af dem at transporter problemer direkte til Sverige – De gør os alle en tjeneste og burde slippe for straf.

  Men kunne de ikke blandt deres flygtninge venner sprede budskabet om at der rent faktisk går færger mellem Tyskland og Sverige – så behøver de stakkels flygtninge slet ikke sætte deres ben her i den danske version af Mordor.

  Liked by 1 person

  • KSD 9. september 2015 / 08:49

   Tak for påmindelsen om færgeforbindelsen. Den er tilføjet til artiklen.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s