For mange nye konservative partier kan forære Mette Frederiksen magten

Pernille Vermund, Peter Seier Christensen og Svend Pedersen danner et nyt konservativt parti med navnet “Vi Konservative”. Umiddelbart lyder det lovende, eftersom disse tre personer alle har ytret ønsket om en langt strammere udlændingepolitik.

Det giver dog også et stort problem. Mindst fire nye partier med nationalkonservative dagsordener vil stille op til Folketinget: Udover det omtalte “Vi Konservative” er det “Dansk Samling”, “Danskernes Parti” og Stop Islamiseringen Af Danmark”.

Til næste folketingsvalg vil det være muligt for nye partier at indsamle vælgererklæringer via internettet. Det vil gøre det langt nemmere at blive opstillingsberettiget til Folketinget. Hvis alle fire partier kommer på stemmesedlen, så vil det efter al sandsynlighed resultere i et stort stemmespild.

Både i 1988 og 1990 havde blå blok magten efter et folketingsvalg, selvom rød blok fik flere stemmer. Det skyldtes, at flere røde partier ikke kom over spærregrænsen på 2 %. Det samme med omvendt fortegn kan sagtens ske ved næste valg:
De mange nye konservative partier kan forære Mette Frederiksen magten.

Derfor må og skal det være muligt, at de nationalkonservative og nationalliberale partier i Danmark slutter sig sammen i en paraplyorganisation, således at kun denne ene organisation stiller op til Folketinget. Man bør kunne enes om følgende seks punkter:

 • Danmark skal ud af EU
 • Danmark skal udtræde af konventionerne
 • Et totalt stop for tildelingen af asyl
 • Effektiv bevogtning af de danske grænser
 • En markant reducering af de samlede offentlige udgifter
 • En markant reducering af skattetrykket

7 thoughts on “For mange nye konservative partier kan forære Mette Frederiksen magten

 1. Daniel 26. september 2015 / 11:08

  Dansk Samling har taget afstand til DP fordi en del DP medlemmer var med i DNSB. SIAD samarbejder med Fremskridtspartiet (ja de findes den dag i dag) og af en eller anden grund så tager DS også afstand til dem. Dog er det vigtigt at nævne at man kun kan skrive under på et parti så jeg tror kun et af de tre kommer på seddelen

  Like

 2. Lars Svendsen 26. september 2015 / 15:10

  Likes på Facebook: Dansk samling 1431. Danskernes parti 13445. Tal lyver ikke…

  Like

 3. Polka Charlie 27. september 2015 / 06:37

  Lyder spændende. Vermund og Seier Christen er begge bundsolide konservative, Svend Pedersen er mig ubekendt.

  – Vil dog hverken betegne hverken SIAD eller Danskernes Parti, som organisationer med en udtalt ‘nationalkonservativ dagsorden’. SIAD vil jeg betegne som en protestbevægelse, og Danskernes Parti, som et protestparti.
  Dansk Samling har såvel deres politik, som deres formand imod sig. Deres politik ligger så tæt op af DF’s, at det eneste der adskiller partierne – groft sagt – er formanden. Og jeg tror desværre ikke han sælger nok billetter nede i stemmeboksen.
  Danskernes Partis største aktiv er utvivlsomt Daniel Carlsen, som interessant nok også er deres største hæmsko qua hans fortid. Aktuelt tror jeg ikke der er mange der vil stemme på Danskernes Parti, men tiden arbejder formentlig i deres favør, jævnfør f.eks. Gyldent Daggry i Grækenland, der modtager enormt mange proteststemmer.
  SIAD er rent stemmespild, jeg har ikke fantasi til at tro, at der er ret meget mere end et par hundrede i fædrelandet, der ville så meget som overveje, at stemme på en af deres kandidater.

  Det altafgørende for mig, er om et nyt borgerligt-konservativt parti har en repatrierings- eller hjemsendelses politik.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s