Danske skolebørn tvinges til at integrere asylbørn

På Tinglev Skole skal de danske skolebørn integrere byens asylbørn allerede fra dag ét. Skolens leder, Lars-Morten Egelund, udtaler, at det er lykkedes at skabe

(…) et slags børnefællesskab, hvor børn integrerer børn.

Det samme sker på landets andre folkeskoler; dog ikke fra dag ét, men efter tre til seks måneder, når asylbørnene har lært lidt dansk.

Ydermere er de danske børn tvunget til at medvirke, fordi det foregår som en del af undervisningen i de kreative fag såsom musik og idræt. Muslimske elever kan nægte at deltage i lejrture og kristendomsundervisning, men danske elever kan ikke nægte at udføre dette integrationsarbejde.

Det er derfor de facto ulønnet børnearbejde. Det bekymrer dog ikke de kulturradikale bagmænd fra henholdsvis Røde Kors og folkeskolen. Tværtimod frydes de over, at de danske børn på denne måde kan indoktrineres med multikulturens lyksaligheder i en meget tidlig alder. Se et eksempel i denne video.

Kommunerne er efter al sandsynlighed også glade for ordningen, eftersom det er kommunerne, der afholder udgifterne til asylbørnenes skolegang. De udgifter bliver jo reduceret, når de danske skolebørn leverer gratis arbejdskraft.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s