Sverige har de facto indført et asylstop – Nu vil migranterne vælte ind i Danmark

Sverige giver op: Flygtninge må sove under åben himmel
Således står der i denne artikel. Asylansøgerne i Sverige får besked om, at de ikke kan få tag over hovedet.

Det er de facto et stop for tildelingen af asyl, som Sverige her har indført. Der er naturligvis ingen, der nu vil søge asyl i Sverige, eftersom det betyder, at de skal sove udenfor i det iskolde svenske novembervejr.

Bare i de sidste to måneder har over 60.000 personer søgt asyl i Sverige. Det bliver nu pludselig ændret til et rundt nul. De titusindvis af migranter, der ellers ville have valgt Sverige, vil tage til andre lande.

Danmark vil nu komme under et kæmpe pres. Det pres er allerede startet. Fortsætter den nuværende daglige tilstrømning af asylansøgere uændret, så risikerer vi at få over 200.000 migranter om året. Migranterne vil med andre ord vælte ind i Danmark.

Danmarks migrant-mareridt er kun lige begyndt.

2 thoughts on “Sverige har de facto indført et asylstop – Nu vil migranterne vælte ind i Danmark

 1. Kim Kaos (@KimKaosDK) 6. november 2015 / 09:56

  Og de folkevalgte har endnu ikke fattet alvoren.

  Det er sgu på tide vi får lukket vores grænse

  Like

 2. citizenpedersen 6. november 2015 / 21:41

  Ja marridtet er først lige begyndt. Til næste sommer når næste bølge starter, og de har set hvor nemt det er , ja så kommer der dobbelt så mange som i år.

  Vores politiker, vil absolut intet gøre, og når vi bliver løbet over ende, ja så kommer undskyldningen at det kunne vi jo ikke vide at der ville komme så mange.

  vores medier, vil gøre alt for at fortælle danskerne at det er en ren lykke at vi modtager så mange immigranter, fordi det vil forbedre vores økonomi, eller det vil berige vores kultur. Medierne skal nok komme med en masse løgne, men ingen sandheder, om de problemer immigrationen bringer med sig.

  Danmark er jo ganske glad for bruger betaling, og det burde også være blevet indført ang immigranterne. Dem som ønsker dem, kan betale for dem, dele deres hjem med immigranterne, lære dem Danske, så dem der ikke vil være med, fordi vi kan se der er mange flere problemer end bonusser med hensyn til immigration af muslimer. Men jeg tvivler på at alle de røde humanister rent faktisk vil betale for det. de er kun humanister når andre betaler og andre rydder op efter de problemer der er med Islam. De røde humanister vil kun ha anerkendelse for at ha været med til at redde mennesker som ikke havde brug for at blive reddet.
  Jeg har altid set det ligt som den gang vi til til de baltiske lande for at tvangs omvende de kristne som allerede var kristne og tro at nu har man gjort en hellig ting og nu kommer man i himlen. Det er faktisk hvad de røde humanister gør, og lader alle andre om at betale, og leve med problemerne mens de soler sig deres egen åhh så humanitære solskind.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s