Terroren i Paris er blot en forsmag på Europas fremtid

Paris blev i går, fredag den 13. november, ramt af en række terrorangreb. I skrivende stund er mindst 127 blevet dræbt. Ifølge den franske præsident, Francois Hollande, står Islamisk Stat bag terroraktionerne.

Angrebene er desværre kun en forsmag på Europas fremtid.
De europæiske lande tager imod enorme mængder af migranter fra muslimske lande. Samtidig har de muslimske kvinder, der allerede er bosiddende i Europa, en langt højere fødselsrate end de etnisk europæiske kvinder.

Muslimerne i Europa vil ikke integreres. Flertallet af Europas muslimer støtter Islamisk Stat. Det fremgår af to store undersøgelser, der uafhængigt af hinanden er lavet om emnet.

Derudover kan 75 % af de europæiske muslimer defineres som fundamentalistiske. Ydermere er de yngre muslimer mindst ligeså fundamentalistiske som de ældre, så procentdelen bliver ikke mindre med tiden.

Europas fremtid bliver derfor med stor sikkerhed præget af et stadigt stigende antal af terrorangreb og voldelige sammenstød.
Den følelse af chok og forfærdelse, som de fleste etniske europæere i dag går rundt med efter terroren i Paris, vil i fremtiden blive en hyppig del af hverdagen.

One thought on “Terroren i Paris er blot en forsmag på Europas fremtid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s