Familiesammenføring: Stramning berører kun 15 % af “flygtningene”

Vi er en situation, hvor Sverige er tæt på at lukke sine grænser fuldstændigt, og hvor migrant-situationen i Tyskland bliver mere og mere kaotisk.
Derfor har regeringens foreslåede stramninger på udlændingeområdet stort set ingen virkning. Danmark bliver hver dag mere attraktivt for migranterne pga. de massive problemer i vore nabolande.

Ikke desto mindre prøver regeringen at sælge stramningerne som den “suverænt strammeste asylpolitik” i forhold til landene omkring os. Især fremhæves den stramning, hvor “flygtninge” med midlertidig beskyttelsesstatus skal vente tre år på familiesammenføring. På dette område er regeringen efter eget udsagn “gået til kanten af konventionerne”.

Imidlertid er det en ret lille del af “flygtningene”, der rammes af denne stramning. Ifølge Udlændingestyrelsens tal har 4.454 fået asyl i de seneste seks opgjorte måneder (fra maj til og med oktober):

seneste_tal_udlaendingeeomraadet.pdf_-_2015-12-07_21.18.44

Heraf er 679 blevet tildelt midlertidig beskyttelsesstatus. Det er derfor: 679 / 4554 = 14,9 % af “flygtningene”, der er blevet tildelt denne  status.

Fortsætter den procentvise tildeling af midlertidig beskyttelsesstatus uændret, er det altså kun ca. 15 % af “flygtningene”, der bliver berørt af den meget omtalte tre-årige ventetid på familiesammenføring.

Helle Thorning-Schmidt prøvede i den seneste folketingsvalgkamp også at sælge et indgreb rettet mod familiesammenføring til “flygtninge” med midlertidig beskyttelsesstatus som en kæmpe stramning. Ifølge DR’s Detektor berørte denne stramning kun 19,7 % af “flygtningene”.

Nu genbruger Venstre-regeringen altså Helle Thornings trick.

Opdatering:

Politiken har nu også historien:
Stort flertal af flygtninge slipper for Støjbergs stramning

Ifølge Politiken er det ca. 20 % af “flygtningene”, der bliver berørt af den tre-årige ventetid på familiesammenføring.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s