Klimaaftale: Kina og Indien snyder Danmark og resten af Vesten

99 % af Verdens klimaændringer bliver ikke omfattet af klimaaftalen ved COP21 i Paris. Aftalen vil kun nedbringe CO₂-udledningerne med knap 1 % af det, der er nødvendigt for at nå målet om at holde den globale temperaturstigning på under 2° C.

Derudover undgår Kina og Indien uafhængig kontrol af deres CO₂-udledninger. De industrialiserede lande skal med aftalen acceptere en udefrakommende og uafhængig kontrol, men Kina og Indien har sikret sig, at de slipper for de kontrolmekanismer, der gælder for de vestlige lande.

Enhver med en lille smule fornuft kan regne ud, at Kina og Indien ikke har tænkt sig at leve op til de udledningsmål, som de har opstillet i aftalen. Hvis de to lande havde tænkt sig at leve op til målene, så ville de ikke have insisteret på at slippe for den uafhængige kontrol.

Derfor må man konstatere, at Kina og Indien har snydt Danmark og resten af Vesten.
Disse to lande kan uhindret fortsætte deres økonomiske vækst, mens væksten i de vestlige lande bliver svækket af de mange skatter og afgifter, der skal indføres for at opnå udledningsmålene.

Opdatering:

I TV Avisen kl. 18.30 (13. december) fortælles det, at Kina har haft succes med at undgå de skrappe krav, der i klimaaftalen stilles til f.eks. de europæiske lande.

Klippet fra TV Avisen

2 thoughts on “Klimaaftale: Kina og Indien snyder Danmark og resten af Vesten

  1. Santor 13. december 2015 / 13:38

    På nøjagtig samme måde som Kina og Indien heller ikke var en del af Freon forbuddet tilbage i 80,erne.

    Like

  2. Mike E 13. december 2015 / 23:39

    Dette er vad vores socialister og kollektivister vil. De kan nu gennemtvinge planøkonomi præcis som hvis det var traditionel socialisme. Alt de det krævede i klassekampens navn kan de nu kræve i klimakampens navn. Ja faktisk mere for nu er alt klimaet skyld. Det seneste idiotiske påfund er, ifølge Obama & Co., att ISIS er opstået pga. klimaforandringer. Der er ingen grænser.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s