Bilka-Mohamad ønsker ikke at være dansker

11841048-bilka

Den 17-årige Mohamad Al Jawerheri blev angiveligt presset til at sige sit job i Bilka op efter en Facebook-diskussion om islam.
Man kan læse Facebook-tråden her.

Problemet med Mohamad Al Jawerheris ytringer er ikke hans konstante provokationer; f.eks. hehehehehe”. Problemet er, at han tydeligvis ikke ønsker at blive dansker (ikke at forveksle med dansk statsborger). Han skriver flere gange:

I får os aldrig ud.

“I” betyder i denne sammenhæng danskerne, mens “os” betyder muslimerne. Dermed fortæller Mohamad Al Jawerheri, at det at være dansker og det at være muslim er to forskellige og uforenelige ting. Selvom han gerne vil blive i Danmark til evig tid, ønsker han ikke at være dansker. Det er yderst problematisk.

Mohamad Al Jawerheris holdning deles af det store flertal af indvandrerne. Meget få vil kaldes danskere, og det er rent faktisk dem, der er født og opvokset i Danmark, der nødigst vil kaldes danskere. Det fremgår af en undersøgelse, som magasinet Samspil har lavet i samarbejde med analyseinstituttet Catinet.

Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, De Radikales Sofie Carsten Nielsen og diverse andre kulturradikale politikere hylder ikke desto mindre Mohamad Al Jawerheri. Dermed viser disse politikere, at de endnu en gang ikke har forstået noget som helst, når det handler om islam.

8 thoughts on “Bilka-Mohamad ønsker ikke at være dansker

 1. Mohamed 31. december 2015 / 03:30

  Hej, jeg opfatter overhovedet ikke “I” skulle står for dansker her, fordi den unge mand refererer mange gange til racister osv. Han skriver også til den gammel mand Bjørn Larsen følgende: “og tror ikke befolkningen er så racistiske som dig” …. og “os” kan opfattes på forskellige måder, det kan opfattes som ham og hans efterkommer, kan også opfattes muslimer… men også at snakke om sig selv i fleretal (fleretals respekt form) osv.

  Like

  • KSD 31. december 2015 / 14:47

   Hvis man læser hele Facebook-tråden igennem, kan “I” kun opfattes som danskerne. Mohamad Al Jawerheri skriver jo også “jeres land” flere gange, hvilket er endnu et eksempel på hans “dem og os”-mentalitet.
   Læg desuden mærke til, hvad Mohamad Al Jawerheri IKKE skriver. Han skriver ikke, at han er dansker, eller at han opfatter sig som dansker.

   Like

  • Peter Hinz 31. december 2015 / 20:09

   Helt ærligt Mohammed. Stå nu ved det du har skrevet. Alt det du har lagt op på fb, har fra starten af, været hånende, nedsættende om Danmark og danskerne. Det er da heldig at du fik slettet det hele, inden det kom i medierne, ellers kunne alle se, hvad du egentligt havde skrevet. Og så havde udfaldet været et andet.
   Og det er du ganske, klar over. Du har forsøgt at være smart på fb, håber da at du har lært noget af det. jeg mener dog ikke at, man skal blande arbejdsplads eller andre ind i, ens fb debatter. Men du er altså Bilka ansigt ud af til. Så forstår godt Bilka. Undre mig virkelig at du ikke selv, indrømmer at du gik over stregen, med dine provokationer. Du havde alle muligheder for at stoppe tråden, men gjorde det ikke. Altså er du en del af problemet. Håber da at du , så står ved, at du gerne vil Være dansk, siger du jo. Godt nytår.

   Like

  • Den Kristne 6. januar 2016 / 16:03

   Hvad er flertals respekt form????

   Like

 2. Dave 2. januar 2016 / 15:49

  Nu da Ekstra Bladet har taget historien op, så forventer jeg da helt klart at de følger op på alle de Nynazister, der har mistede deres job pga venstre ekstremister, og deres socialist-fobi.

  Like

  • KSD 2. januar 2016 / 16:18

   Hvilken historie har Ekstra Bladet taget op? Link?

   Like

 3. Den Kristne 6. januar 2016 / 15:55

  Jammen kan mohammed ikke li at være Dansk, skal han da ikke holdes tilbage. men opfordres til at rejse hjem, med det samme.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s