Nye Borgerlige tør sige det ligeud: Muslimsk indvandring medfører store problemer

Pernille-248x300.jpg
Pernille Vermund

Pernille Vermund er formand for partiet Nye Borgerlige. Hun skriver i sin nytårshilsen bl.a:

Indvandrere fra særligt muslimske lande har vist sig at have væsentligt sværere ved at tilpasse sig vores samfund og bidrage positivt end andre udlændinge.
Trods samfundets massive investeringer i integration for særligt muslimske indvandrere, klarer deres efterkommere sig generelt dårligere end forældrene.

Og stadigt flere muslimske indvandrere og efterkommere sætter religiøse love over demokratisk vedtaget lovgivning, og identificerer sig med deres religion, frem for at identificere sig med vores nationale fællesskab i Danmark.

Derfor oplever vi nu, at værdier som vores tryghed, sikkerhed, tillid til hinanden, solidaritet med de svageste, ytringsfrihed, religionsfrihed og vores ret til at forsamle os, er under pres.

I Nye Borgerlige har Danmark endelig fået et seriøst og rationelt parti, der tør sige det ligeud: Muslimsk indvandring medfører store problemer.
Det er formentlig en af grundene til, at Nye Borgerlige bl.a. foreslår at indføre et akut stop for ALLE nye asylansøgere til Danmark.

DF byder muslimer velkommen

Der er en del, der tror, at Dansk Folkeparti også er bekymret for muslimsk indvandring. Der er imidlertid ikke rigtigt.
I februar 2014 ændrede DF’s formand, Kristian Thulesen Dahl, partiets politik således, at muslimer ifølge DF er velkomne i Danmark på lige fod med alle andre religiøse grupper.

Desuden vil DF ikke indføre et stop for asyl. Tværtimod har partiet sagt, at de vil tage imod flere “flygtninge”.

Hvis man ønsker at reducere den muslimske indvandring, er en stemme på Nye Borgerlige derfor den eneste seriøse og rationelle mulighed.
Det kræver dog, at partiet får det nødvendige antal vælgererklæringer til at kunne komme på stemmesedlen til næste folketingsvalg.

3 thoughts on “Nye Borgerlige tør sige det ligeud: Muslimsk indvandring medfører store problemer

 1. Dave 2. januar 2016 / 15:54

  DF har vist ved siste valg, at de er skide ligeglade med Danmark.

  Like

 2. Ung Konservativ 4. januar 2016 / 23:02

  Udmærkede ord fra Pernille Vermund, men hvis man vil have et parti i Folketinget, som ikke kun er islamkritisk, men vil standse den ikke-vestlige indvandring og ud af EU, så er det Dansk Samling.

  Ganske vidst klarer vietnameser og tamiler sig meget bedre end palæstinensere og somaliere, men hvor kulturelt danske bliver de egentlig? Det multikulturelle samfund skaber mere utryghed og mindre tillid, det kan man f.eks. se i Vancouver i Canada, som har meget veluddannet asiatisk indvandring.

  Jeg synes godt om Pernille Vermund og Seier Christensen. Men jeg har også min tvivl, om det er karriere eller idealisme, der driver værket.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s