DF begår ny brøler: Blåstempler Socialdemokraternes udlændingepolitik

rb_plus__ny_df-form_744578a

Til Radikale Venstres nytårsstævne udtaler Kristian Thulesen Dahl ang. udlændingepolitikken:

Det er dejligt, at Socialdemokraterne har vristet sig ud af de Radikale klør, så vi kan samarbejde.

Det er en kæmpe brøler af Dansk Folkepartis formand. Med den udtalelse blåstempler han jo Socialdemokraternes politik på udlændingeområdet.

Det er først og fremmest udlændingepolitikken, der har gjort, at DF gennem mange år har hentet store mængder af vælgere hos S. Nu siger Thulesen Dahl, at S har fået en fornuftig udlændingepolitik. Dermed risikerer han at skubbe sine vælgere tilbage i armene på Mette Frederiksen.

Hvis Socialdemokraterne får regeringsmagten efter næste valg, så vil de igen lempe udlændingepolitikken sammen med Radikale Venstre og de andre kulturradikale slapper-partier i rød blok. Det er simpelthen den pris, som Mette Frederiksen må betale for statsministerposten.
Det burde Thulesen Dahl have sagt i stedet.

DF’s brølere

Det er ikke den eneste brøler, som Thulesen Dahl og DF har begået i den seneste tid.
DF sagde i september, at de ville tage imod flere “flygtninge”. Det var ligeledes en stor fejl, at DF stemte for finansloven uden til gengæld at få indført stramninger, der kunne reducere strømmen af asylansøgere.

Ydermere havde DF ikke styr på, hvad der stod i den finanslovsaftale, som de havde skrevet under på. Derfor kom partiet ud i et meget pinligt forløb, hvor de skulle forklare, hvorfor de var gået med til at skære i boligydelsen til folkepensionister med lave indkomster.

Det sejler for DF.

2 thoughts on “DF begår ny brøler: Blåstempler Socialdemokraternes udlændingepolitik

 1. Anonym 24. januar 2016 / 18:33

  Ja det er sørgeligt med DF, men vi har pt ikke andre at hænge vores hat ved.
  Kunne DF skabe et flertal alene ville grænsen også blive lukket helt totalt.
  Rigtige krigs-flygtning som dog pt. kun udgør ca. 20% af det samlede antal asylanter må godt tænke på hvad Danmark kan tilbyde dem, men Danmark må ikke tænke på hvad flygtninge kan tilbyde Danmark.
  Alle statistikker taler for at det ikke betaler sig for Danmark at tage i mod folk fra Mellemøsten og Afrika.
  Det er kun mennesker fra Israel der kan finde ud af at træde ind i det danske samfund uden at være overrepræsenteret i arbejdsløshed eller kriminalitet, tilfældigt??
  Folk fra Mellemøsten og Afrika er intet værd set fra en samfundsmæssig vinkel, forstår man ikke dette fortæller man blot at man ikke forstår tal.

  Like

 2. Ivan Jensen 26. januar 2016 / 18:12

  Indfør et stop for ikke-vestlig indvandring(det gælder også asylindvandring). Danmark må træde ud af den forældede flygtningekonvention og indføre effektiv grænseovervågning (døgnet rundt helle året). Endvidere skal der iværksættes repatrieringer, f.eks. af de såkaldte flygtninge (læs velfærdsmigranter/velfærdsshoppere/ lykkesøgere).

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s