Sådan sender vi migranterne tilbage til nærområderne

1453045583_scanpix-20160113-151959-l

I Folketinget er der nu flertal for at forhindre migranter i at søge asyl i Danmark. I stedet vil flertallet bestående af S, DF og K sende dem tilbage til asyllejre i nærområderne.

Dette flertal eksisterer dog kun på papiret. Ingen af de tre partier vil gøre det nødvendige for at effektuere planen.

For det første er det ifølge Amnesty International en overtrædelse af FN’s flygtningekonvention. Danmark skal derfor udtræde af denne konvention for at føre planen ud i livet. Det vil S og K aldrig gå med til.
For det andet skal landene i nærområderne overtales til at tage imod migranterne. Det kræver metoder, som folketingsflertallet heller ikke vil indvillige i.

Sådan kan det gøres

Hvis der en dag opstår et flertal i Folketinget, der er villige til at gøre det nødvendige, så kommer der en fremgangsmåde her:

Danmark skal opsige konventionerne og indføre et stop for tildelingen af asyl.
Dernæst skal vi sammen med andre europæiske lande leje landområder i Marokko, Algeriet, Tunesien, Libyen og Ægypten langs Middelhavets kyst. I Tyrkiet gøres det samme ud til Det Ægæiske Hav.

n_africa_mid_east_pol_95.jpg_(JPEG_Billede,_1264_×_790_pixels)_-_2016-01-18_10.42.24

I de lejede landområder skal der så oprettes store asyllejre. Lejrene skal betales, drives og bevogtes militært af de europæiske lande.
De militære enheder skal desuden sørge for, at illegale migranter ikke sejler til Europa.

På den måde slår vi to fluer med et smæk: Der etableres asyllejre i nærområderne, samtidig med at grænserne til Europa bliver lukket for migranter.

Har vi råd til at lade være?

Denne plan vil selvfølgelig koste mange penge. Det vil dog koste langt mere at fortsætte som hidtil med at give asyl til millioner af migranter, der har rejst gennem adskillige sikre lande for at komme til Nordvesteuropa. Bare i overførselsindkomster kommer migranterne til at koste enorme summer i de kommende år.

Spørgsmålet er derfor: Har vi råd til at lade være med at udføre planen?

One thought on “Sådan sender vi migranterne tilbage til nærområderne

  1. Ivan Jensen 25. januar 2016 / 09:27

    Udmærket forslag. I nærområderne er det muligt at hjælpe langt flere for de samme penge. Asylsøgere f.eks. fra menap-lande kommer i de allerfleste tilfælde til Danmark fra sikre lande(Tyskland). Asylsøgerne må fremover afvises ved grænsen og sendes tilbage til det sikre land, de er kommet fra(og det er primært Tyskland).

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s