S påstår, at de ønsker asyllejre i nærområderne, men stemmer alligevel for flygtningelandsbyer i Danmark

pressem_de_med_stat_920085a

Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen, påstår, at hun er enig i Henrik Sass Larsens forslag om, at “flygtninge” skal blive i lejre i deres nærområder og søge asyl derfra i stedet for at rejse til Danmark og søge asyl.
Samtidig stemmer S i dag sammen med Dansk Folkeparti og De Konservative for at oprette flygtningelandsbyer i Danmark.

Det hænger selvfølgelig ikke sammen.
S kan ikke gå ind for, at “flygtningene” skal blive i deres nærområder, samtidig med at partiet går ind for, at “flygtningene” skal være i flygtningelandsbyer i Danmark.

Hvis S havde ment Sass Larsens forslag alvorligt, så ville de presse på for at få et asylstop i Danmark og for at begynde at bygge lejre i nærområderne.
Ved at stemme for statsligt drevne flygtningelandsbyer afslører S dermed deres eget bluff.

Medierne svigter igen

Ingen af de landsdækkende medier har imidlertid påpeget den åbenlyse mangel på overordnet logik i de to modsatrettede forslag fra S. Journalisterne har udelukkende fokuseret på, at regeringen er presset.

Dermed fortsættes stilen fra valgkampen og slutningen af sidste valgperiode, hvor medierne gjorde alt for fremstille S’ udlændingepolitik som stram.

3 thoughts on “S påstår, at de ønsker asyllejre i nærområderne, men stemmer alligevel for flygtningelandsbyer i Danmark

 1. Ivan Jensen 27. januar 2016 / 18:06

  Der skal ikke oprettes “flygtninge”landsbyer i Danmark. Asylsøgere(læs velfærdsshoppere) f.eks. fra menap-lande, som kommer til landet fra sikre lande(det er primært Tyskland), skal afvises ved grænsen, og sendes retur til det sikre land, de er kommet fra. “Flygtninge” som uheldigvis er bosiddende i Danmark skal opholde sig i bevogtede lejre med kost og logi men uden kontanter. Så snart det er muligt, sendes de økonomiske flygtninge/velfærdsshopperne til en “flygtninge”lejr i deres nærområde eller hjemsendes.

  Liked by 1 person

 2. Ivan Jensen 29. januar 2016 / 09:17

  De såkaldte flygtninge(læs velfærdsmigranter) f.eks fra menap-lande skal ikke integreres/inkluderes, som det desværre er sket i efterhånden mange år. De skal opholde sig i “flygtninge”centre, indtil det er muligt at hjemsende dem eller sende velfærdshopperne tilbage til det sikre land, de er kommet fra(og det er primært Tyskland). Kriminelle udlændinge og udlændinge på overførselsindkomst må have inddraget deres danske opholdstilladelse og derefter sendes de hjem, så hurtigt det er muligt.

  Liked by 1 person

 3. Ivan Jensen 30. januar 2016 / 19:35

  Indfør er stop for ikke-vestlig indvandring(det gælder også asylindvandring). Træd ud af den forældede flygtningekonvention og konventionen vedrørende statsløse, så snart det er muligt. Og iværksæt repatrieringer af “flygtninge”( læs velfærdsshoppere/lykkesøgere). Hvis det ikke er muligt, må velfærdsmigranterne sendes til en “flygtninge”lejr i deres nærområde.

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s