Hvis vi vil redde Danmark, kommer vi ikke uden om omfattende udvisninger af muslimer

Eid-bøn i Nørrebrohallen

SF’s formand, Pia Olsen Dyhr, udtalte for nylig, at venstrefløjen har været for berøringsangst i udlændingedebatten. På et afgørende område er den borgerlige fløj – og sågar store dele af den nationalkonservative – også knuget af denne berøringsangst: Udvisninger af muslimer med opholdstilladelse eller dansk statsborgerskab.

Der er simpelthen alt for mange muslimer her i landet.
Kommunerne er tvunget til massive nedskæringer for at kunne finansiere de store mængder af “flygtninge” samt deres familiemedlemmer. Langt de fleste af “flygtningene” kommer fra muslimske lande.
Desuden er muslimer langt mere kriminelle end gennemsnittet. Ydermere sætter de danske normer og værdier under et konstant stigende pres.

Derfor er det ikke nok at indføre et stop for tildelingen af asyl og et indvandringsstop fra muslimske lande. Hvis vi vil redde Danmark fra et fremtidigt økonomisk kollaps og borgerkrigslignende tilstande, kommer vi ikke uden om omfattende udvisninger af muslimer.

Jeg skriver bevidst “udvisninger” og ikke “repatrieringer”. “Repatriering” betyder: Det at sende tilbage til hjemlandet.
Det vil ikke være muligt at sende alle udviste tilbage til deres hjemlande, fordi myndighederne i mange af disse lande nægter at tage imod deres egne statsborgere.

Sådan kan det gøres

Når Danmark er udtrådt af de internationale konventioner, kan udvisningerne foretages på følgende grundlag:

 • Personer med oprindelse i muslimske lande udvises, hvis de er blevet dømt for kriminalitet. Det gælder alle former for kriminalitet.
 • Personer med oprindelse i muslimske lande udvises, hvis de har modtaget overførselsindkomst i mere end en tolvtedel af den tid, de har opholdt sig i Danmark (SU er undtaget). Et eksempel: En muslim i den arbejdsdygtige alder med 10 års ophold i Danmark må maksimalt have været på overførselsindkomst i sammenlagt 10 måneder.

Dette indføres med tilbagevirkende kraft. Det gælder også for muslimer, der har enten permanent opholdstilladelse eller dansk statsborgerskab. Har de overtrådt et af de to punkter, bliver opholdstilladelsen eller det danske statsborgerskab inddraget.
Er en udvist enlig forsørger, bliver barnet eller børnene også udvist. Dette gælder ligeledes, hvis begge forældre udvises.

Hvis den udvistes oprindelige hjemland ikke vil tage imod den udviste, så sendes vedkommende til en lejr i Nordafrika eller Tyrkiet. Jeg har i denne artikel beskrevet, hvordan disse lejre kan etableres.

Der skal være meget få undtagelser fra disse regler. Hvis f.eks. en person som Naser Khader havde overtrådt reglen om perioden på overførselsindkomst, så ville han blive undtaget fra udvisning, fordi han aktivt har kæmpet for demokrati og har bekæmpet fundamentalistiske muslimer.

Ubehageligt, men nødvendigt

Det bliver bestemt ikke behageligt at udføre disse omfattende udvisninger. Indtil for nylig var jeg selv modstander af sådanne tiltag. Udvisningerne kan medføre optøjer, der bliver svære at håndtere. De vil med sikkerhed vække stor vrede i visse dele af den danske befolkning.
Men det er et opgør, vi bliver nødt til tage for at redde vort land. Inden det bliver for sent.

23 thoughts on “Hvis vi vil redde Danmark, kommer vi ikke uden om omfattende udvisninger af muslimer

 1. Anonym 24. januar 2016 / 18:03

  Helt enig, men hvordan kommer vi i gang, når vores politikere er bedøvende ligeglade med danskerne og hvad vi har brugt 140 år på at opbygge.

  Liked by 1 person

  • KSD 24. januar 2016 / 18:07

   Man kunne jo starte med at dele ovenstående artikel på Facebook og andre sociale medier. 🙂

   Liked by 1 person

   • Snaphanen 25. januar 2016 / 04:31

    Gjort

    Liked by 2 people

   • Lis Graae 3. august 2020 / 09:51

    Der snakkes og snakkes og snakkes. Intet sker. Der kommer flere og flere til landet. Det sidste at nogle har fået mange penge for at rejse hjem, de er kommet igen uden at der er krav om tilbagebetaling. Mange af kvinderne vil ikke arbejde derfor bærer de “uniform” og alligevel modtager de kontakthjælp som gives for at være til rådighed for arbejdsmarkedet. Det er regeringen der skal stramme op. Men gør de det, får de befolkningen på nakken på de sociale medier, pressen og de indvandrevenlige partier. Hvis ikke man gør noget for bevarelse af dansk kultur, så ser jeg om bare føje år, vil dem muslimske kultur være fremherskende. Er det det man vil i Danmark. Tør man tage kampen…

    Like

  • Kristian 26. januar 2016 / 22:41

   Vi skal starte helt nede ved roden af problemet: Christiansborg. De ansvarlige politikere, heriblandt De Radikale, der har promoveret og været fortaler for denne muslimsk indvandring, skal stilles for en domstol for landsskadelig og undergravende virksomhed mod landet.

   Liked by 1 person

 2. Anonym 24. januar 2016 / 18:42

  Enig, jeg er bare ikke på facebook eller bruger andre sociale medier og det har sin grund, en grund jeg dog ikke kan oplyse her desværre.
  Det er mig tilmed en gåde at det kan blive Danmarks problem at disse lorte lande ikke har ville indgå en udleveringsaftale, hvad rager det Danmark, ud med lortet.
  Har ikke fantasi til at tro på at Danmark ikke har ønsket at indgå disse aftaler.

  Liked by 1 person

 3. Kjeld Hesselmann 24. januar 2016 / 20:25

  Ovennævnte bliver tiltag, vi må indstille os på. Vi ser os omkring, og vi ser, hvad vi ser. Internationale sites og frie nyhedsmedier skriver om de her ting, og er forstående. Når venstreradikale råber op om Danmarks dårlige anseelse, fordi man strammer lidt hist og her, kan man som dansker tage det helt roligt. New York Times, Washington Post, og CNN er venstreradikale og på Obamas side. Dem behøver man ikke tage alvorligt. Snart skifter tiderne også i Washington DC.

  Liked by 1 person

 4. Christian 25. januar 2016 / 01:59

  Hej KSD – Hvor er det godt og nødvendigt at du og efterhånden mange andre oplyser danskerne om dette. Jeg vil gerne mødes med dig og få en god konstruktiv snak, men det vil du nok ikke. Jeg er hverken journalist, pet eller andet, men dansker. Men ellers er du velkommen til at kontakte mig for et møde på neutralt sted, eller skrive sammen..
  / Christian

  Like

  • KSD 25. januar 2016 / 08:47

   Hej Christian
   Tak for rosen. Jeg vil gerne bevare min anonymitet, men du er velkommen til at skrive i kommentarsporet, som du har gjort her.

   Liked by 1 person

   • gfwordblog 27. januar 2016 / 00:43

    Til KSD
    Bare iorden, det forstår jeg godt !
    Og til alle,
    Her er rigtig mange gode indlæg, og det nærer min optimisme for Danmarks og Europas fremtid. Det bliver et langt sejt træk naturligvis. Der er allerede så mange gode kommentarer her, så jeg har ikke meget at tilføje. Jeg undersøger nogle af de nye vordende partier, hvor fællesnævneren er nationalisme. Jeg ønsker at være med i en eller flere af disse. Man skal ikke udskyde noget, og vi skal udnytte momentum efter Charlie Ebdo, Køln m.m. . Ingen tvivl om at nettet er et af de bedste våben, hvis ikke det bedste, til at vække folk til at tage del og ansvar i denne sag.

    Liked by 1 person

   • Christian 3. februar 2016 / 14:56

    Hej KSD,
    Det glæder mig (Christian med rosen 27.1.), at du fortsat kommer med disse indlæg, som jo er hamrende vigtige i den offentlige debat. Derfor vil jeg gerne være med til at sprede det ud på Facebook, og også i de foreninger jeg kommer i. For mig at se, er Kølnsagen m.m. gnisten, eller dråben om man vil, til at råbe befolkningerne i Europa op !! Det er folket der skal råbe folket op !! Det skal selvfølgelig ikke kun komme/styres fra/af medierne og politikerne, som mange af os efterhånden har mindre tiltro til.
    Jeg er ved at undersøge og overveje tilslutningen til et politisk parlamentarisk alternativ, der kan være med til at trække Danmark (og Europa) længere til højre i denne problematik om indvandring fra ikke-vestlige lande. Men der ligger klart nok et legitimitetsproblem omkring disse vordende højrepartier, set fra deres noget større politiske oppositions side. Så ja, vi skal have danskerne op af stolene og ud af deres komfortzone, og komme med gode indspark i debatten !
    Når efterhånden flere og flere af danskerne kan FORSTÅ denne undergravende problematik, så vil det være muligt håber jeg, at samle modstanden i een politisk handling mod islamisering og masseindvandring fra fremmede kulturer.
    Javist, det er rart, og til en vis grad berigende med bidrag fra fremmede kulturer, men proportionerne er kommet helt ud af trit. Fint med kunst, musik, lyrik osv., men BOYKOT pizzariaerne, kioskerne (mange med pirat-slik m.m.), og arbejdspladser der profiterer på billig udenlandsk arbejdskraft – OG folk der har en “kultur” som er kvindeundertrykkende – trods deres “præmie-perkere” der tager mange eksamener, men som alligevel ikke er (fuldt) ønsket eller accepteret i det danske samfund.
    Jeg har jo ikke forstand på hvad det skal koste, men jeg kunne godt tænke mig, at registrerede danske statsborgere med ikke-vestlig baggrund / ophav, blev tilbudt 1 million (inklusive deres familie) hvis de vil forlade Danmark frivilligt. Jeg tror det vil være billigere og bedre for Danmark, end at det ud i fremtiden ender med mere had og blodbad. Bare se på England, hvilke enorme problemer de har, det er skræmmende at se !
    Bare begynd med videoen German rape crisis på Youtube ! Se også debatten med værten Alex Jones og gæsten David Icke, der taler alvorligt om bagvedliggende motiver til masseindvandringen i EU.
    Så BOYKOT en “kultur” der spinder guld på både internethandel, bistandshjælp og ulovlig forretning – IKKE MINDST FORDI at de i stor stil ORGANISERER deres overtagelse af Danmark – og af Verdenen !!!
    Som mange videoer udtrykker på Youtube, så er det en kæmpe fejl at tillægge de kulturfremmede vores medmenneskelige syn – det besidder de ikke ! Det ligger IKKE indbygget eller indlejret i deres kultur !!
    Lad os sammen, og hver især hjælpe dem i deres nabolande, og hjælp Afrika.
    Invester i bæredygtige projekter.

    Liked by 1 person

   • KSD 3. februar 2016 / 17:23

    Til Christian
    Du skriver: “Jeg er ved at undersøge og overveje tilslutningen til et politisk parlamentarisk alternativ,”
    Har du overvejet det nye parti Nye Borgerlige? De har i hvert fald en hård politik med asyl- og indvandringsstop fra muslimske lande. Og ikke nok med det: De vil også repatriere “flygtninge” med midlertidig opholdstilladelse.

    Like

   • Christian 3. februar 2016 / 19:20

    Hej KSD,
    Jeg opslog lige “repatriere” som jeg dog godt ved nogenlunde hvad betyder.. Det betyder at “flygtningene” + de ægte flygtninge rejser hjem – frivilligt. Jeg synes at vi allerede har alt for mange muslimer (ca.500.000) o.a. ikke-vestlige folk boende, så jeg vil være ked af hvis mange af disse nye tilrejsende vælger at blive hængende i Danmark. Det er jo ikke det invitations-signal Danmark skal sende ud i verden. De kan få midlertidigt ophold, men skal sendes hjem på et givent tidspunkt. Vi ved at der er andre lande der gør det. Den parlamentariske begrundelse burde være, at Danmarks befolkning skal bevares som en minoritet i Europa, og dermed skal der tages ansvar for dette, på lige fod med f.eks. indianerstammer o.a. folk der ønsker at overleve som folk. Det ville nok være godt med et EF medlemskab, som en anden herinde skrev. EU, Merkel og de store markedskræfter er ved at smadre Europa – derfor skal der handles nu i befolkningerne, mod det. I flere youtube-videoer taler man, ikke overraskende, om en muslimsk planlagt invasion, med eller uden de ægte flygtninges besyv ! Nu tror jeg godt at du og I andre herinde ved en hel del om det allerede, men så lad os sprede dette ud på nettet. Jeg kunne godt tænke mig at masse-spamme danskerne om alt dette, og der vil være vil være en pæn træfrate, fordi folk som flest snakker !
    Vi kan jo forestille os alt muligt, intet er umuligt. Udover den reelle hensigt at bekæmpe terrorisme og totalitarisme, kunne det være at Rusland, USA og Europa accelererer dette kaos, med vilje. Dog nok med hver deres indfaldsvinkel. Det kunne være at Rusland provokerer / presser Europa til oprustning – men med det klare formål at Europa skal intensivere bekæmpelsen af muslimisme/terrorisme ! USA tjener masser af penge på krigen, i form af koalitionsaftaler, olierabatter og våbensalg til Mellemøsten + Europa. USA er jo allerede i et nyt hjemligt politisk oprør, hvilket deres subtile finanssupermagt kan få meget ud af. Og Europa reagerer og opruster på det selvskabte kaos, således at befolkningerne kan samles som gidsel = uden at have reel parlamentarisk medbestemmelse. De er bare til for industrier og stater.
    OK, jeg skal se på Nye Borgerlige, men der er andre i kulissen der har vagt min interesse.

    / Christian

    Liked by 1 person

 5. Bjørn Tore Pettersen 25. januar 2016 / 13:29

  Det må enda hardere lut til enn dette, Europa er snart en Islamsk brannfakkel..!!!

  Like

 6. Ivan Jensen 1. februar 2016 / 19:19

  Opsig den forældede flygtningekonvention , luk grænsen for ikke-vestlig indvandring. Ud af EU, ja til EF og start hjemsendelser.

  Like

 7. Ivan Jensen 3. februar 2016 / 18:04

  Samarbejde med andre europæiske lande om hjemsendelser af de såkaldte flygtninge(læs velfærdsmigranter). Derudover en effektiv overvågning af den danske grænse hele døgnet året rundt. Velfærdsmigranter/velfærdsshoppere f.eks. fra menap lande som kommer til Danmark fra et sikkert land( Tyskland) afvises ved grænsen og returneres til Tyskland.

  Liked by 1 person

 8. hanne frederiksen 19. juli 2016 / 09:47

  alle imamer, der opfordrer til radikalisme, der opfordrer unge til at slutte sig til IS, der udviser foragt for Danmark og danske værdier skal ud også

  Like

  • Anonym 11. august 2020 / 07:24

   Alle imamer ønskes ud, ALLE.

   Like

 9. Niels 19. juli 2016 / 23:23

  ALLE der ikke er danske statsborgere indkvarteres i danske lejre i feks. Afrika, også de på utåleligt ophold. De er frie til at forlade lejeren, når de vil. Når det rygtes, standser migrant strømmene hurtigt og de som bliver i lejeren, er muligvis ægte flygtninge.

  Like

 10. Henrik 21. juli 2016 / 22:36

  Hvor har du den statestik fra?
  Omkring kriminalitetsindeks?
  For du har ingen kilde reference…

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s