Antallet af muslimer er steget med 26 % på ti år

277718.jpg

I Danmark er antallet af personer med oprindelse i muslimske lande steget med 26 % fra 2005 til 2015. Det viser tal fra Danmarks Statistik.
Jeg har kategoriseret et land som muslimsk, når islam er den mest udbredte religion i dette land ifølge den engelske version af Wikipedia.

I 2005 var der 211.976 personer med oprindelse i muslimske lande, mens der i 2015 var 267.102. Det reelle tal er en del højere, eftersom 3.-generationsindvandrere kategoriseres som personer med dansk oprindelse, hvis blot én af forældrene har fået dansk statsborgerskab.

Man bør desuden bemærke, at det senest opgjorte tal er fra 1. januar 2015; altså inden migrantkrisen. Derfor vil antallet af muslimer stige kraftigt i de kommende år.

I 1983 vedtog Folketinget en udlændingelov, der på daværende tidspunkt var den mest liberale i verden. Siden da er antallet af personer med oprindelse i muslimske lande ottedoblet.

5 thoughts on “Antallet af muslimer er steget med 26 % på ti år

 1. Peter Andersen 1. februar 2016 / 13:42

  Det vil kun stige, hvis ingen gør noget. Måske nogen snart gør noget..?

  Like

 2. Ivan Jensen 5. februar 2016 / 18:46

  Der er behov for at indføre et stop for ikke-vestlig indvandring(herunder asylindvandring og familiesammenføring). Desuden skal grænsen overvåges døgnet rundt, alle årets dage. Endvidere må der sættes ind med hjemsendelser af f.eks. udlændinge på overførselsindkomst og af “flygtninge”(læs velfærdsmigranter/lykkeriddere/velfærdsshoppere).

  Liked by 1 person

 3. Christian 14. februar 2016 / 00:40

  Meget fint med ord og tal, de har stor magt – vel den største ! Jeg er een af mange der kommer til at sprede denne blog ud via facebook, og det talte ord ! Jeg opfordrer alle der læser og skriver her, til at organisere sig i modstandsgrupperne rundtom i Danmark !

  Liked by 1 person

 4. Ivan Jensen 28. februar 2016 / 19:31

  Luk grænsen for menap-indvandring. Og hjemsend herboende “flygtninge”(læs velfærdsshoppere/lykkesøgere), så snart det er muligt. Der er ikke brug for dem, og de er uønskede. Desuden er velfærdsmigranterne er stor udgift for det danske samfund.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s