Danmark er som et oversvømmet hus, hvor det konstant regner med migranter

Oversvømmet hus

Danmark er som et oversvømmet hus. Udenfor regner det med migranter 365 dage om året. Selvom regnen ikke er så kraftig om vinteren, så ved de fleste af husets beboere godt, at regnen vil tage til igen, når vejret bliver varmere.
Kælderen er for længst fyldt op med kloakvand, der derfor er begyndt at strømme op i stuen.

Nogle af beboerne på anden sal mener, at det er forfriskende med den tvungne ommøblering og de nye dufte. Det vil på langt sigt forøge husets værdi, siger de.
Blandt beboerne i stuen er der dog et stort flertal, der er overbeviste om, at oversvømmelsen vil bevirke store og uoprettelige skader.

Viceværten vil imidlertid ikke tage initiativ til at stoppe vandmasserne. Og da slet ikke til at pumpe vandet ud igen. Han bevæger sig en gang imellem ned i stuen for at forsikre beboerne om, at han følger udviklingen time for time.

“Det her er en helt særlig situation, som ingen kunne forudse”, plejer han at sige. “Den kræver en fælles løsning i samarbejde med de andre viceværter på vejen.”

I den seneste tid er et stigende antal beboere blevet syge efter at have været udsat for bakterier og skimmelsvamp. Det har dog ikke fået viceværten til at reagere.
Så den våde hverdag fortsætter i danernes hus.

8 thoughts on “Danmark er som et oversvømmet hus, hvor det konstant regner med migranter

 1. Kurt Skaaning 8. februar 2016 / 10:11

  Som at høre Merkel og den Danske regering, det er dybt uforsvarligt at tage så mange ind fra en så fjern kultur, det er så tydeligt at der allerede er flere millioner for mange Muslimer i Europa der vil dræbe os langsomt men sikkert.

  Liked by 1 person

 2. Kael 8. februar 2016 / 10:54

  Biedermann og Brandstifterne
  Glimrende billede på dagens situation. Minder i indhold og form om den klassiske allegori af den svejtsiske forfatter, Max Frisch, om bedsteborger familien, som lidt nødtvungen inviterer nogle særdeles ubehagelige personager indenfor i deres hus. Frisch skrev fortællingen om familien Biedermann i begyndelsen af 1950erne med henblik på det nedkæmpede nazistiske Tyskland.
  Pointen er, at “normale” mennesker, af lige dele bekvemmelighed og fejhed, lader stå til overfor frembrusende psykopater.

  Liked by 2 people

 3. Christian 8. februar 2016 / 12:02

  Ja, rigtig godt billede på omstændighederne nu. Jeg synes at det vil være en god ide at skabe dialog mellem de mange nye bevægelser i Danmark, som er imod islamiseringen. Man skulle mene, at flere af medlemmerne ville kunne se den helt klare fordel, at samles mod regeringen med en endnu større samlet stemme ! Samtidig skulle disse grupper / bevægelser inspireres til i endnu højere grad, at opelske og begunstige den nordeuropæiske identitet. Ligesom andre folkestammer i verden har kæmpet for deres identitet og bevarelse. Det mener jeg ikke har noget med racisme at gøre, men omvendt set, så er jeg kommet til det punkt, at det kan ikke længere være min hovedpine hvordan andre opfatter dette ! Det skal ikke være på direkte bekostning af andre kulturer i Danmark. Men en langsigtet politik om reduktion af fremmede kulturer, især islam, er ønskværdig, således at de kun er her i meget lille antal. Udfordringen er jo at få motiveret og aktiveret danskerne til at prioritere servicefagene i højere grad, og på den måde mindske chancen for at endnu flere muslimer kommer til fadet der. Også en konsekvent vej mod en højere fødselsrate er nødvendig ! Gerne ske en befolkningstilvækst i de nationalorienterede grupper !
  Håndgribeliggørelsen af et nordisk / nordeuropæisk og fredeligt samfund, kunne være opkøb af jorde rundtom i Danmark, hvor man bygger og høster i økologisk balance. Disse fora kunne i bedste fald virke inspirerende og ligefrem generere samhørigheden og identiteten. Styrken er kollektivt sammenhold, som jo allerede er en stærk reference i den danske foreningskultur. Og bevægelsen kunne gå begge veje, på den måde, at en klog investeringspolitik / filosofi kunne befordre stammens eller stammernes udbredelse udover landegrænsen.. Denne bevidsthed om samfundsforandring, skal komme fra folket – til folket ! Nogen skal være de første, og jeg vil tale om disse synspunkter med de mange grupper.

  Liked by 1 person

 4. Ivan Jensen 10. februar 2016 / 18:39

  Luk grænsen, opsig “flygtninge”konventionen, ud af EU og iværksæt repatrieringer.

  Like

 5. Ivan Jensen 17. februar 2016 / 18:17

  De såkaldte flygtninge(læs velfærdsshoppere/lykkesøgere) skal ikke integreres, som det desværre er sket i alt for mange år. De skal repatrieres, så snart det er muligt. Eventuelt kan de sendes til en “flygtninge”lejr i nærområdet.
  Endvidere må udlændinge på offentlige ydelser hjælpes ud af Danmark, og det skal ske hellere i går end i dag.

  Liked by 1 person

 6. gfwordblog 19. februar 2016 / 13:01

  Jeg er helt enige i kommentarerne her – Kontakt medierne, og gør dem opmærksom om bloggen !

  Like

 7. Ivan Jensen 21. februar 2016 / 18:24

  Luk grænsen, så hurtigt det er muligt. Og send kriminelle udlændinge og nassende udlændinge ud af landet.

  Like

 8. Ivan Jensen 24. februar 2016 / 19:01

  Ud af EU og ud af forældede konventioner(f.eks. flygtningekonventionen). Stop ikke-vestlig indvandring(herunder asylindvandring). Og hjælp de såkaldte flygtninge i deres nærområde. Der kan man hjælpe langt flere “flygtninge” for de samme penge.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s