Folketingsflertal vil sandsynligvis tillade muslimsk pædofili

child

OBS: Artiklen er fra 2016

Flere juridiske eksperter vurderer, at det kan være i strid med menneskerettighedskonventionen, hvis den danske regering som bebudet vil skille unge flygtningepar, der har børn.
Som bekendt er der et stort flertal i Folketinget, der går ind for, at Danmark skal følge de internationale konventioner betingelsesløst.

metroxpress har afsløret, at en gravid 14-årig har boet med sin 28-årige mand på et dansk asylcenter. Parret er efterfølgende blevet flyttet fra hinanden. Men når den 14-årige har født, så vil et flertal i Folketinget efter al sandsynlighed tillade, at hendes ægtemand genoptager det pædofile forhold. Hvis Folketinget ikke giver lov til det, vil det jo være et brud på menneskerettighedskonventionen. Og et sådant konventionsbrud kan anstændige mennesker naturligvis ikke tillade…

Det får ikke kun konsekvenser for den 14-årige pige, men også for adskillige andre mødre under den seksuelle lavalder, der for fremtiden kommer til Danmark som ægtefæller til “flygtninge” eller asylansøgere.

Muslimsk pædofili

Langt de fleste asylansøgere i Danmark kommer fra muslimske lande, så derfor er det de facto muslimsk pædofili, som Folketinget vil tillade.
Pædofili er tilladt ifølge Koranen. Profeten Muhammed praktiserede f.eks. pædofili, eftersom han havde samleje med sin kone Aisha, da hun blot var ni år gammel.

Pædofili er ikke blot tilladt ifølge islam. Det bliver også praktiseret i mange muslimske lande:

 • I Irak er der blevet fremsat et lovforslag, hvor man vil gøre det lovligt for mænd at indgå ægteskab med piger helt ned til ni-års-alderen.
 • Nogle mænd har udnyttet krigen i Syrien til at få sig en barnebrud, der typisk kommer fra flygtningelejre, der er oprettet i Syriens nabolande.
 • Amerikanske soldater har afsløret, at pædofili er udbredt i Afghanistan.

Nu bliver muslimsk pædofili sandsynligvis også lovligt i Danmark, fordi menneskerettighedskonventionen nødvendiggør det. Og fordi flertallet i Folketinget følger konventionerne blindt.

Opdatering:

Støjberg vil i visse tilfælde tillade muslimsk pædofili

25 thoughts on “Folketingsflertal vil sandsynligvis tillade muslimsk pædofili

 1. Henning Morville 20. februar 2016 / 23:46

  Nu må det dælme høre op, dette pædofilisjov, godt nok er det tilladt,hvor de kommer fra,men når de kommer over vores grænse,ophører det,OG de skal indordne sig under vores lovgivning på ALLE områder, ellers er det retur ..allerede ved grænsen, selv om de siger ASYL nu…glem det ..retur, vi kan og vil i vores land og vel også øvrige Europa ikke tolere dette……

  Liked by 1 person

  • Lidia 23. februar 2016 / 11:54

   Enig

   Like

   • Helena 9. november 2016 / 19:49

    Vil de bo i Danmark følger de vores regler … færdig!!
    Tror snart der kommer andre boller på suppen. EU og Løkke er snart et slut kapitel…
    De skal da straffes , det er tydeligt i straffeloven at pædofili er strafbart ! det glæder også dem TAK.

    Like

 2. Kim Kaos 21. februar 2016 / 09:08

  Hvis menneskerettighedskonventionen tillader pædofili så skal vi enten ændre den eller fortælle dem at så vil vi ikke længere støtte op om den

  Liked by 1 person

 3. Erik 21. februar 2016 / 09:20

  I visse lande er det også tilladt at stene og piske folk. Bliver det så også tilladt i Danmark. Det er på tide at politikerne vågner op og siger fra urimeligheder, selv om de står i en konvention.

  Like

 4. Jytte vesth 21. februar 2016 / 09:23

  Dette pædofili kriminelle univers som bringes ind i Europa har vi kæmpet imod i generationer.
  Kan politikerne uden en folkeafstemning tillade at pædofili bliver tilladt så siger politikerne indirekte at de sager vi har haft gennem tiderne — tøndesagen.m. fl. Er ok
  Jeg vil skide på de konventioner men kæmpe for at de syge svin som vil have pædofili gjort lovligt får skåret det hele af der hvor de pisser

  Like

 5. Martin Diderichsen 21. februar 2016 / 09:50

  Det er hverken politisk eller juridisk iorden at Dansk politisk flertal tillader pædofilt samkvem. Det SKAL FORBYDES for ENHVER PRIS.

  Liked by 1 person

 6. Lars Kalmar Hansen 21. februar 2016 / 11:08

  Pædofili er ikke og bliver ikke tilladt i Danmark. Der må være en grænse for hvor tåbelige, selv folketings politikere har lov at være, åndsvage konventioner eller ej.

  Like

 7. Line Maria Dahl Thomsen 21. februar 2016 / 11:45

  Hvis de skal skilles ad, bliver vi i hvert fald nødt til at støtte den unge kvinde når hun står alene bagefter. I de tilfælde hvor kvinden allerede er 14 år, ved jeg snart ikke om det kan betale sig at stille noget stort op, da der så kun er maks 1 år til hun er 15. Bemærk for øvrigt at det ikke var ualmindeligt at være seksuel aktiv herhjemme for bare 50-60 år siden i 14 års alderen. Ja, jeg synes peronligt det er alt for ungt før 15 og mener ikke vi skal tillade det her, tror bare det er godt at reflekterer lidt over det.

  Like

  • Jette 21. februar 2016 / 22:30

   Så har du ganske enkelt ikke reflekteret godt nok. Pædofili skal under ingen, ingen, ingen omstændigheder tolereres.

   Liked by 1 person

  • Bente 22. februar 2016 / 02:11

   Jeg er enig med dig i at den/de unge piger skal have hjælp. Men fordi noget var almindeligt for 50-60 år siden, betyder det jo ikke at det er ok. Jeg ved ikke hvor gammel hendes mand er? Men jeg er da også ret overbevist om at der er danske piger der har sex før de bliver 15 år idag 😉 Man har da hørt om det før. Men det er forhåbentligt med drenge på deres egen alder, de fleste af dem. Men som en psykolog udtaler i Bogen om Tøndersagen, ja man er moden nok til at have sex som 15 årig, med med personer på sin egen alder, ikke med en fuldvoksen mand. Og NEJ dette skal ikke tillades, hvad bliver det næste, nogle har måske også flere koner. Iøvrigt virker det helt vanvittigt for mig, at en mand skal udvises for at stjæle 2 cola, og så kan man, så meget som bare at tænke over at tillade pædofili. Det er da grotesk.

   Like

  • smilla123 22. februar 2016 / 05:47

   Hvad er der at reflektere over ? Om vi vil tillade pædofili eller ej ? Det er da fuldstændig ligegyldig hvad der var almindeligt for 50 år siden ( og det var i øvrigt ikke lovligt selvom det måske forekom) det er en helt helt forkert løbebane at komme ind på og det skal stoppes NU

   Like

  • Anonym 22. februar 2016 / 20:11

   Om det kan betale sig?? Øøøø jo det kan. Hun kommer til et land hvor det ikke er okay! Når først hun og alle de andre får at se hvor forkert det er, har de så meget brug for hjælp!!! At blive bevidst om sit eget værd kan blive traume for mange, som sidder i lort til halsen. Vi må ikke tænke “om det kan betale sig” Det er så uetisk!!!

   Like

 8. Christian Nielsen 21. februar 2016 / 12:15

  Støtte pigen, hun skal ikke støttes mere end alle andre der bliver forældre i en ung alder, i det store perspektiv har disse mennesker selv valgt deres kultur og har haft massere af år til at ændre den.

  Men det er altid os der valgte at udvikle samfundet som skal betale for de valg andre lande har taget, dette er en svinestreg mod Danmarks befolkning.

  Like

  • Bente 22. februar 2016 / 02:55

   Hvor meget valg, tror du at den 14 årige pige har haft?

   Like

 9. Thomas petersen 21. februar 2016 / 16:50

  Lad os starte med at forbyde kongebreve , det er da ubehageligt at sætte Magrethe til at støtte pædofili i vores land

  Like

  • Bente 22. februar 2016 / 03:17

   Prøv at slå kongebrev op i Gyldendal. Måske vil du blive overrasket over hvad definitionen er

   Like

 10. Anonym 21. februar 2016 / 17:59

  “tanke 💭”
  Hmmm 😮
  Hvis muslimsk pædofili tillades i Danmark

  Kan danske pædofile så konvertere til islam og udøve deres sygelige seksuelle tendenser uden at blive straffet

  DÅRLIG IDÉ

  Like

  • KSD 21. februar 2016 / 18:26

   Nej, det vil kun blive tilladt for asylansøgere og “flygtninge”, der har børn med piger under den seksuelle lavalder.

   Like

 11. Anonym 21. februar 2016 / 20:44

  Man bliver mere og mere led på de unormale muslimer de hører ikke hjemme her i Danmark . Send dem hjem til nærområderne så de er blandt deres egne der kan de dyrke deres syge tro . Ikke her i Danmark .jeg frygter for vores fremtid og det er der virkelig mange der gør .

  Like

 12. Anonym 21. februar 2016 / 22:19

  Det kan sgu godt være ifølge koranen men vil de bo i Danmark følger de vores regler BASTA

  Like

 13. Erik Andersen 22. februar 2016 / 19:56

  Det kan godt være at pædofili er lovligt ifølge koranen.
  Men nu er et vel grundloven og ikke koranen der er den gældende her i Danmark.
  Og ifølge dansk lov er pædofili ulovligt.
  Hvis der er et flertal af danske folketingspolitikere der mener noget andet, skulle de nok alvorligt overveje om de er værdige til at sidde i folketinget.
  Når de bliver valgt ind i folketinget er en af deres første handlinger at skrive under på grundloven, og dermed at de vil følge dansk lov. 👎👎

  Like

 14. Leif-e 23. februar 2016 / 07:47

  Skal vi nu til at bøje af for muslimerme med 2 lovgivninger, skal vi også have 2 slags moral

  Like

 15. Tanja 23. februar 2016 / 09:23

  Hvilket signal at det vi sender hvis vi lukker øjene for det her
  Vi skal holde fast i rigtig og forkert ,…

  Vores lovgivning er gældende for alle og vi har pligt til at beskytte børn

  Det næste er vel vi begynde at stene for det må man også ifølge koranen 👿

  Like

 16. John 23. februar 2016 / 11:51

  Nu bliver der jo skrevet at politikkerne sandsynligvis vil godtage det, ikke at de gør det. I modsat fald kan de ikke pr. def. i loven gøre det, hæleren og stjæleren får jo samme løn ?

  Fredelige og velmenende flygtinger bør være velkomne i landet, vi bør ikke være egoistiske over for deres nød. Men Immigranter med sådanne tendenser bør absolut afvises ved grænsen. Og hvis de alligevel kommer ind er det da vel dansk lov der gælder, såsom for dette som for alt andet.

  Hvis immigranter der får fast ophold i landet er gift begge sider aldersgænsen så er de da vel ugifte automatiskt pr. def. dansk lov ??

  Men børnene, uanset deres forældres opførsel, bør ikke straffes men have ret til begge sine forældre.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s