Danske domstole hjælper bevidst eftersøgte terrorister

Danske_domstole_er__751924a

Lars Hedegaard er nu blevet idømt en bøde på 10.000 kroner for at bryde det navneforbud, der beskytter personen BH, der sigtes for drabsforsøg på Hedegaard.
BH er stadig på fri fod. Det formodes, at han befinder sig i Syrien – sandsynligvis hos Islamisk Stat. IS elsker ham højt pga. hans forsøg på terror i Danmark.

IS anser altså BH for at være terrorist. Det er han selvfølgelig også. Det eneste sandsynlige motiv til hans drabsforsøg er, at Hedegaard er en kendt kritiker af islam. Derfor var drabsforsøget et terrorattentat.

Når en domstol nedlægger et navneforbud, så må ingen offentliggøre navnet på – eller billedmateriale af – den sigtede person. Det er selvfølgelig ganske hjælpsomt for en sigtet terrorist, der forsøger at skjule sig.
Derfor er dommen mod Hedegaard en hjælp til terroristen BH, der stadig er efterlyst internationalt.

Domstolene har tidligere hjulpet terrorister

Det er ikke første gang, at eftersøgte terrorister bliver hjulpet af de danske domstole med et navneforbud. I 2013 offentliggør fire muslimer med dansk statsborgerskab en video fra Syrien, hvor de skyder til måls mod danske politikere og debattører. Året efter sigtes de fire for terror, og Københavns Byret varetægtsfængsler dem ‘in absentia’.

Selvom de jages af Interpol nedlægger Københavns Byret navneforbud. Navneforbuddet udstedes, selvom de fire muslimske krigere selv har lagt deres video ud på YouTube, og mindst en af dem giver et interview til medierne i den anledning.

Med dommen mod Lars Hedegaard bliver det igen slået fast, at de danske domstole helt bevidst yder hjælp til eftersøgte terrorister.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s