EU giver tyrkere visumfrihed – Det kan betyde tre mio. ekstra migranter til EU

OK-flygtning-Tyrkiet

Artiklen er opdateret den 18. marts

EU og Tyrkiet har nu indgået en aftale, hvor alle migranter i Grækenland bliver sendt tilbage til Tyrkiet. For hver syrer, der returneres til Tyrkiet, skal EU-landene modtage en syrer fra en flygtningelejr i Tyrkiet.

Til gengæld får Tyrkiet flere penge, hurtigere visumfri adgang til EU for tyrkiske borgere og gang i “seriøse” optagelsesforhandlinger om EU-medlemskab.

Hvorfor går Tyrkiet dog med til at modtage enorme mængder af ikke-syriske migranter? Det vil jo være en kæmpe belastning for det tyrkiske samfund.

Tyrkiet kan sende tre mio. migranter til EU

Svaret er formentlig, at Tyrkiet kun vil overholde aftalen, indtil visumfriheden til EU bliver indført. Herefter kan der ske to ting (eller en kombination af de to):

 1. Tyrkiet kan give alle migranter og flygtninge et tyrkisk pas og vupti! Alle kan frit rejse ind i EU og derefter smide deres tyrkiske pas væk. Herefter vil Tyrkiet nægte at tage imod migranter fra EU. Migranterne vil dermed ikke kunne sendes ud af EU igen. De vil derfor enten få asyl eller ende på tålt ophold.
 2. Tyrkiske politikere, embedsmænd og politifolk tjener alle gode penge på migrantstrømmen. Derfor vil de tyrkiske myndigheder lukke øjnene, når kriminelle sælger falske tyrkiske pas til migranter og flygtninge. På denne måde får migranterne også fri adgang til EU.

Udsigten til såkaldte seriøse forhandlinger om medlemskab af EU er ikke nok til at få Tyrkiet til overholde aftalen. Tyrkerne ved selvfølgelig godt, at et medlemskab er yderst urealistisk.

Der befinder sig øjeblikket ca. tre millioner flygtninge i Tyrkiet. For en måned siden truede den tyrkiske præsident, Recep Tayyip Erdogan, med at sende dem alle til EU.
Med visumfriheden til EU får han nu værktøjet til at gennemføre truslen.

Opdatering:

2 thoughts on “EU giver tyrkere visumfrihed – Det kan betyde tre mio. ekstra migranter til EU

 1. Kim Kaos 7. marts 2016 / 10:09

  Merkel og Tyrkiet spiller højt spil om Europas fremtid.

  Tyrkerne sender tusindvis af flygtninge og migranter til EU for at presse EU til at optage Tyrkiet i EU – og EU´s ledere falder i fælden og ikke nok med det de betaler endda Tyrkiet for at forsætte med deres svinestreger.

  Merkel og Tusk lover så at hvis tyrkerne vil stoppe de mange flygtninge så vil tyrkerne i første omgang få visumfrihed og penge plus at vi oven i hatten så aftager et par hundredtusind flygtninge fra de tyrkiske flygtningelejre.

  Så resultatet bliver at vi sender 10.- 15.000 flygtninge hjem – modtager 200.000 til gengæld plus vi åbner EU´s grænser for 80 mio. tyrkiske muslimer der frit kan tage ophold og arbejde i EU og som rosinen i pølse enden så betalter vi lige flere mia. euro som tak til Tyrkiet.

  Det er jo det rene idioti for at sige det mildt.

  Tyrkiet er en islamisk fascistisk stat fyldt med uuddannede bønder og hardcore islamister og absolut intet godt kan tilføre de europæiske lande og dem vil EU lukke 80 mio. af ind i EU.

  Liked by 1 person

 2. Mike E 8. marts 2016 / 22:16

  Og et ukendt antal potentielle terrorister. Det de sker nu er en erobring godkendt af hvores nye styrende klasse, de postmoderne socialister.

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s