Stine Bosse og co. løj om de “skadelige asylannoncer” – Det viser tal fra Udlændingestyrelsen

13551_4

I juli 2015 var erhvervskvinden Stine Bosse samt ledere fra Grundfos og Microsofts danske afdeling store modstandere af Venstre-regeringens planer om at indrykke annoncer om Danmarks asylstramninger i udenlandske medier for at mindske antallet af asylansøgere.

Ifølge disse erhvervsfolk var det endnu et led i den dårlige tone i udlændingedebatten. Annoncerne ville med sikkerhed skade danske virksomheders muligheder for at tiltrække den nødvendige kvalificerede arbejdskraft, lød det. Der blev ikke taget nogen som helst forbehold fra erhvervsfolkenes side.

I starten af september indrykkede udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg annoncerne i libanesiske aviser. Herefter ville der ifølge erhvervsfolkene komme færre kvalificerede arbejdstagere til Danmark.
Var det så også tilfældet?

Udlændingestyrelsen fører statistik over udstedte opholdstilladelser i fire kategorier, der er relevante i denne sammenhæng:

 • Fast-track ordningen, hvor danske virksomheder hurtig kan ansætte højtkvalificeret udenlandsk arbejdskraft.
 • Beløbsordningen, hvor udlændinge, som er tilbudt arbejde med høj løn, har særligt let adgang til det danske arbejdsmarked.
 • Forskere. Den kategori er selvforklarende.
 • Særlige individuelle kvalifikationer, hvor der kan gives opholdstilladelse til en udlænding, hvis udførelsen af det konkrete arbejde, som pågældende bliver tilbudt, knytter sig så meget til den pågældende udlænding, at kun den pågældende må antages at kunne varetage det.

Her er Udlændingestyrelsens tal fra 2015:

tal-pc3a5-udlc3a6ndingeomrc3a5det-pr-31-12-2015.pdf_-_2016-03-12_08.53.03

Regeringens asylannoncer blev indrykket i september, så den interessante periode er oktober til december. Som det fremgår, er det gennemsnitlige antal opholdstilladelser pr. måned steget i tre ud af de fire kategorier i denne periode. Kun i Beløbsordningen er det faldet en anelse.

Ser man på de fire kategorier under ét, så steg det gennemsnitlige antal opholdstilladelser pr. måned med 12,3 % i perioden oktober til december sammenlignet med perioden januar til september. (Mht. Fast-track ordningen er kun medregnet perioden april til september).

Antallet af opholdstilladelser til kvalificeret arbejdskraft steg altså med 12,3 %, efter regeringen indrykkede sine asylannoncer.
Dermed kan det slås fast, at Stine Bosse og co. løj, da de sagde, at annoncerne med sikkerhed ville bevirke færre kvalificerede arbejdstagere til Danmark.

7 thoughts on “Stine Bosse og co. løj om de “skadelige asylannoncer” – Det viser tal fra Udlændingestyrelsen

 1. Kim Kaos 12. marts 2016 / 10:58

  “Dermed kan det slås fast, at Stine Bosse og co. løj….”

  “Og” er jeg lige ved at sige for hvad er der nyt i det – De lyver dagen lang og de er del af et fællesskab der ved at ødelægge Europa.

  Vi nærmer os det tidspunkt hvor folk får nok og så starter balladen for alvor – De alene er dem der skaber grobund for den højredrejning der er sket og det er deres ansvar for det der vil ske.

  Historien vil gentage sig og muslimerne vil blive fjernet fra Europa og det sker ved at de selv kan indse at de ingen fremtid har her eller ved magt.

  De bestemmer selv hvordan – men ud det kommer de.

  Liked by 1 person

  • KSD 12. marts 2016 / 11:12

   Det nye er, at det nu er dokumenteret, at Stine Bosse og co. løj. Det kommer ikke overraskende for dig og andre rationelt tænkende individer, men de kulturradikale tror jo stadig fuldt og fast på, at de annoncer har skadet Danmark.

   Liked by 1 person

 2. Christian 12. marts 2016 / 15:43

  Eftersom de udtalte sig om fremtiden kan man vel næppe kalde det at lyve. Man kan nok højst beskylde dem for at tage fejl, eller være uvidende.

  Like

  • KSD 12. marts 2016 / 16:08

   Stine Bosse og co. kom ikke med prognoser eller forudsigelser. De sagde uden forbehold, at annoncerne med sikkerhed VILLE skade danske virksomheders muligheder for at tiltrække den nødvendige kvalificerede arbejdskraft.
   Derfor er det korrekt at kalde dem løgnere.

   Liked by 1 person

 3. Jan 13. marts 2016 / 00:56

  Hvordan integrerer man Stine Bosse og andre pladderhumanister, så de bliver et aktiv for Danmark?

  Liked by 2 people

 4. gfwordblog 13. marts 2016 / 00:59

  Okay ! Ja, selvfølgelig kan der være plads til flere der hedder Christian ! Men kommentaren af Christian 12.3. kl.15:43 er ikke min ! Mine kommentarer var bl.a. til indlæget 26.1. “Hvis vi skal redde Danmark, kommer vi ikke uden om omfattende udvisninger af muslimer”. Nå, men igen mange tak til KSD for dine mange, uvurderlige indlæg ! Jeg har gjort god reklame irl så sent som i aftes i partigruppen. Mit fremtidige navn her, bliver så Christian GF

  Liked by 1 person

 5. Christian 15. marts 2016 / 23:58

  Hej KSD, nu ved jeg godt at vi skal koncentrere os om Danmark, men vi ved jo, at på et andet plan, så bør indsatsen mod muslimsk indvandring / indvirkning, også forstærkes væsentligt, mellem europæiske højre-bevægelser ! Senest, har jeg nævnt for partiformanden, at vi skal vedholde dialogen, mellem de mange små og større bevægelser i Danmark ! Det vigtigste, for mig at se er, at ALLE mod muslimsk indvirkning i samfundene, forenes og støtter hinanden – i meget højere grad ! – Der skal finansieres, organiseres og planlægges ! Netværksarbejdet har aldrig været vigtigere ! Det betyder, helt banalt, at vi skal til at være mere mobile, og hjælpe hinanden på tværs af grænserne. Jeg mener, et godt eksempel på organiseret modstandsarbejde, gøres af Britain First, som lige nu beder om hjælp mht. til, at forhindre at den næste borgmester i London, bliver muslimsk !! Se gerne her http://campaigns.britainfirst.net/c/26255707/23537/r9pAJSc/P22m?redirect_to=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DNrM299tyB-E , og her https://www.facebook.com/OfficialBritainFirst/videos/985986321546629/ , og her https://www.facebook.com/OfficialBritainFirst/videos/980635925415002/

  OG, så skal vi have flere danske kvinder aktiveret, da deres deltagelse i endnu højere grad, legitimere modstandskampen !!
  Lad os gøre vor pligt nu ! Vi er ikke kun et “rettighedssamfund” !
  Christian GF

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s