Kampen mod terror: Vesteuropa ledes af politiske grædekoner

n-MERKEL-large570

Vesteuropa er den region uden for den muslimske verden, der oftest rammes af terror. Derfor burde man egentlig forvente, at de vesteuropæiske politikere var hårdhudede og førte en nådesløs politik mod den muslimske terrortrussel.

Det forholder sig imidlertid lige modsat. De vesteuropæiske ledere optræder som politiske grædekoner.
EU’s udenrigschef, Federica Mogherini, bryder sammen i tårer efter terrorangrebene i Bruxelles. Angela Merkel udtaler, at hun føler dyb bestyrtelse og sorg. Den belgiske premierminister, Charles Michel, opfordrer alle til at bevare roen og at være solidariske.

Nuvel, de vesteuropæiske politikere kommer også med udtalelser såsom: “Vi skal jagte og arrestere de skyldige.” Men de gør ikke noget ved problemets rod:
Det alt for store antal af muslimer.

Det er muslimer, der begår terror i Vesteuropa. Jo flere muslimer, jo større er risikoen for terror. Alligevel bliver de vesteuropæiske politikere ved med at lukke flere muslimer ind i deres lande.

Vesteuropa har ikke brug for politiske grædekoner. Vi har brug for ledere, der tør gøre det nødvendige i kampen mod terror: Et stop for tildelingen af asyl og omfattende udvisninger af muslimer.

5 thoughts on “Kampen mod terror: Vesteuropa ledes af politiske grædekoner

 1. Kim Kaos (@KimKaosDK) 22. marts 2016 / 23:06

  Find den fjende som angriber vores demokrati og vores livsstil – dræb dem og blive ved med at dræbe så mange af dem at de til sidst har fået nok af at begrave deres døde at de opgiver og lader os have vores livsstil og demokrati i fred.

  Vi skal jage og bekæmpe dem uden tøven – indtil den sidste er død og begravet

  Like

  • Jytte vesth 25. marts 2016 / 11:18

   Gå ind i politik
   Det er det vi skal gøre
   Disse terrorister skal nakkes hver og en
   Ingen nåde
   Ingen blødsødenhed

   Like

 2. citizenpedersen 25. marts 2016 / 08:31

  Ja vores politiker taler med 2 tunger, og er så bange for ikke at kunne få en stilling i EU, ved at være hård omkring det Islamiske problem.

  Som du siger, jo flere der kommer ind i de forskellige lande, jo større er sandsynligheden for mere og blodiger angreb. Vi er under angreb, og vi lukker selv angriberne ind, betaler for deres ophold, deres mad, og underhold, så de på et tidspunkt efter deres egen planer, begår terror, hvis planer de havde med fra starten.

  Og hvad gør vores store leder, ja de påstår så er det er ikke Islam som er problemet, men nogle får mennesker. Selv om alle studier og undersøgelser siger noget andet. Ja muslimerne her hjemme nærmeste råber det fra gadehjørnerne, at de ude på at få indført sharia loven i Danmark, det betyder faktisk en ophævelse af danske lov og ret, at danmark ophøre med at være danske.
  Vi har foreninger, hvis eneste mål er at opløse demokratiet, vi har imamer som er blevet taget i at lyve så mange gange, efterhånden, men som aldrig får konsekvens.

  Allerede nu snakker folk om at lave selvtægtsgrupper, for etaten kan ikke sikre borgerne mere, de har fortravlt med at beskytte alm folk som har udtalt sig kritisk omkring Islam. Misforstå mig ikke, for de skal beskyttes, men de BURDE ikke have beskyttelse da vi lever i et vestlig land, hvor vi godt må sige vores mening. Det samme er der med jøderne, de har boet i landet i tusinder af år, og har aldrig haft brug for politi beskyttelse fordi nogle vil slå dem ihjel, kun fordi de er jøder.

  Hvis jeg som Dansker skrev og sagde nogle af de ting som muslimerne siger om Danskerne ville jeg blive anholdt som racist, men de kan sig og gøre alt. Ja når de endelig bliver anholdt, så er deres straffe mindre end en etnisk dansker, plus deres domme er som regel betinget. Bryder de så betingelsen med ny kriminalitet, ja så får de bare endnu en betingelse, uden at den gamle betingelse bliver eksekveret. Ja vi har hørt om 3 til 5 betinget domme på samme person uden det koster ham tid bag tremmerne.

  Som en kultur, forstår de kun en hård hånd. Hvis vi kikker på historien, så de perioder med fred, har der altid været en stærk diktator på magten, som ikke var bange for at slå hårdt ned på folk som var utilfredse. Vi ser det igen og igen gennem historie, og hvis det begyndte at blive for besværligt at styre befolkningen, ja så laver man en lille hurtig krig med nabolandene, så man kan samle nationen, og nogle af oprørerne bliver fjernet effektiv.
  For det er en krigerisk nation hvor hele deres kultur handler om død, ikke andet, så for at styre dem, er du nød til at være hårdere end dem. Set på den måde, ja så forstår man jo godt at at de mener vores politi er tøsedrenge, som kun vil i dialog.

  JEg mener at vi burde sætte nul tolerance som man gjorde for rockerne nogle år tilbage. Siger du pansersvin en gang, er det spjældtur og bøde, provoker du politiet, spjældtur og bøde, kast med bolde, cigaretter, skal ses som et overgreb mod politiet og skal en tur i spjældet. Som man kan se, når de står og diskuter med politiet, bliver højrøstet som kun muslimer kan, ja det er en anholdelse og en bøde.

  Jeg ved godt de ikke betaler bøden, men her tænker jeg at de så ikke kommer ud, før bøden er betalt af familien, og for hver gang vedkommen bliver anholdt stiger bøden med 50 %.
  Jeg har INGEN problem med at samme system også gælder på dansker som opføre sig som om de ejer hele verden og mener de har lov til at gøre som de gør, og politiet ikke har ret til at stoppe dem, så det er ikke kun muslimer, men er tænk på at fortælle muslimerne at der er ting vi ikke tillader og her er grænsen. mener også at køre de forstærk som de gør, så skal bilen tages, indtil bøden bliver betalt eller også bliver den solgt og overskuet går til vedfærd for de gamle og unge.
  De skal stesses så meget at de til sidst ikke gider lave balade. Og viser nogle former for aggression og taler om hævn ja så skal det tages alvorligt og han skal anholdes.
  I tilfælde af vold, hærværk, så skal det være muligt at straffe dem alle sammen som er med som gruppe, kun dem som fortæller sandheden slipper, og straffen er den samme som han som begik den kriminelle handling. De ville jo ha haft muligt at stoppe ham, ringe efter politiet, de er lige skyldige i kriminaliteten som han som gjorde det.

  Vi er nød til at tage vores land tilbage og gøre den forståeligt at her gælder kun en lov og det er vores, og vi er ikke bange for at tage de kampe med dem, og at de vil altid tabe. Gør vi som vi har gjort indtil videre ja så har VI dansker tabt et slag, som de fleste dansker ikke vidste vi var i.

  Like

 3. Jens Peter Kronborg Ådum 26. marts 2016 / 22:47

  Politikere erkender nu, at vi er i Krig, og da vi ikke kan sende fjenden ud af landet, kan vi begynde med at lægge en militærring omkring såkaldte No-Go-Zoner. Skruen kan så strammes ved, at Grundlovens rettigheder indskrænkes til kun at gælde de rettigheder, som gælder i de regioner beboerne i No-Go-Zoner oprindelig har været bosiddende i. Det er en bedre udnyttelse af det danske militær frem for at sende det til regioner, hvor Putins militær er mest succesfuld!!!

  Like

 4. Ivan Jensen 7. april 2016 / 18:22

  Luk grænsen for ikke-vestlig indvandring, opsig den forældede flygtningekonvention og iværksæt hjemsendelser af “flygtninge”(læs velfærdsmigranter) så snart det er muligt.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s