Thulesen Dahl: Jeg ønsker en europæisk form for islam

ktd010316-620x349

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, har givet et interview i martsnummeret af magasinet Ræson. Han siger bl.a. følgende:

Vi – og jeg – slår meget gerne fast, at vi har religionsfrihed i Danmark – hvis man vil tro på islam, så må man tro på islam. Det afgørende for os er, at det ikke får lov til at ændre det danske samfund, som det har udviklet sig, og som vi ønsker, det skal være. Vi ønsker i virkeligheden at fremme en europæisk form for islam, som der har været talt meget om […]

Allerede i 2003 forsøgte den daværende franske indenrigsminister, Nicolas Sarkozy, gennem en række initiativer at opmuntre til en fransk og liberal form for islam.
I 2011 udkom en omfattende rapport, der viste, at projektet havde været en kæmpe fiasko. De muslimske indvandrere afviste i stigende grad fransk identitet og franske værdier. I stedet lod de sig opsluge af traditionel islam.

I 2013 viste en stor meningsmåling foretaget i mange forskellige europæiske lande det samme billede:
75 % af muslimerne i Europa mente, at der kun var én fortolkning af Koranen, og at alle muslimer skulle følge den. 65 % havde den opfattelse, at islams regler var vigtigere end landets sekulære love.

Thulesen Dahl svigter

Er det anderledes i Danmark? Nej, selvfølgelig ikke.
Ifølge en dansk måling fra 2015 mener 77 % af de danske muslimer, at Koranens anvisninger skal følges fuldt ud.

Alligevel ønsker Thulesen Dahl sig en europæisk form for islam. Det er ikke bare håbløst naivt. Det er også et kæmpe svigt over for de vælgere, der stemte på DF i forventningen om, at Thulesen Dahl og co. ville gøre noget effektivt for at reducere islams indflydelse i Danmark.
Disse vælgere bliver nu i stedet spist af med kulturradikal sniksnak.

Opdatering:

I maj udtaler DF-veteranen Søren Krarup, at Thulesen Dahl har dummet sig ved at ønske sig en europæisk form for islam:
Islam-udtalelse får DF-koryfæ til at lange ud efter Thulesen Dahl: Han har dummet sig

Reklamer

16 tanker omkring “Thulesen Dahl: Jeg ønsker en europæisk form for islam

 1. Et europæisk islam er den slags ting man siger for ikke at lyde alt for rabiat – men mon ikke at både Tulle og de andre godt ved at det er mere fantasi end realitet – for når det kommer til stykket så er islam umulig at gøre stueren.

  Like

  • Alle ved det, men at sige det højt, når man har fremstået som det eneste alternativ til alle de andre, der siger det samme er afslørende. Mon det bliver dansk samling, der skal gøre det? DF bliver det jo ikke. Et fuldtonet “ud af EU” parti mangler vi, og fri os fra det vrøvl med en europæisk form for islam. Koranen er ordret fra Allah, og at mennesket skulle kunne lave hans ord om er derfor utopi.

   Like

   • Desværre er DF ved at udvikle sig til en blødmellemvare og deres før så hårdnakkede modstand mod EU er blevet til et slatten MÅSKE (skulle vi alligevel blive) og fra Islam er noget skrald er vi kommet til et “europæisk islam”.

    Det kan godt være at det trækker flere kunder i butikken – men deres politik løser ingen problemer.

    Vi mangler som du skriver et fuldtonet og klokkeklart NEJ-til-EU parti til højre fra midten og der på samme tid erkender at islam ikke er en del af europæisk kultur og uanset hvad aldrig kan og bør blive det.

    Like

  • Islams regler gældende og de eneste i Europa – nej ! En uhyrlig tanke.
   Det ved KTD udmærket godt. Og han ville nok have udtrykt sig på en anden måde, hvis han havde vidst, hvordan det blev tolket. Han har vel ønsket at undgå, at DF skulle have endnu flere “racistkort” kastet på sig. Eller “de er ikke stuerene” – sådan noget siger man ikke til en anden med mindre man er presset – det var P.Nyrup vel !
   Islam vil og må ikke rokke sig ! Så en “europæisk form” vil aldrig blive anerkendt – og findes ikke. Prøver nogle muslimer at ændre en smule risikerer de straf – af forskellig grad.
   At integrere og få en “fredelig sameksistens på tværs af grænser” har været en illusorisk drøm, et godhedsprojekt, et ønske om på længere sigt at gøre os multikulturelle. Et fantasifoster, som gamle Glistruo m.fl hurtigt indså. De advarede. Men det skabte enorm vrede ! Det mærker vi i dagligdagen nu.
   Islam er en hadsk lov-ideologi.( Koranens love ) Kristendom er en tro -( Bibelens centrale budskab.)og vi har trosfrihed i DK. Nu må vi begræde, at forsøget fortsætter, selvom muslimerne strømmer ind i vort land – imamer prædiker, muslimer kræver ind og hader kristne.
   Vi kaldes Vantro ! Vi skal udryddes. Og uhyrligt, så få danskere, der tør se det i øjnene. Og tør sige højt, at en vis form for hjælp kan de få hvor de er – ikke her.
   Vi kan ikke gradbøje islam. Hverken med knæfald, dialog eller imamer i vore kirken. Og det skal vi heller ikke forsøge på. Tværtimod.!
   Kun 1 parti efter 2015 har fortsat forsøgt at få flertal for at genopføre grænsekontrol.. Og at hjemsende “flygtninge, asylanter” efter et kortvarigt ly. Evt. oprette kontrollerede lejre nær hjemlandet.
   I Folketinget er div.forslag blevet afvist. DF latterliggjort, fortsat kaldt racister, højreekstremister.
   Et heppekor af Humanisterne”, die Gutmenschen, de politisk korrekte, medierne, vor regering med EU som “ledetråd” har budt de mange ukendte “flygtninge” velkomne.
   Islam hører ikke hjemme i Europa, Regeringerne og EU må ændre opfattelse helt. Det sker næppe uden at vi borgere bliver vrede nok og presser Regeringen konstant – ønsker exit. Og gør alvor af det.
   NB er kommet til og vil også islamiseringen til livs med kontrollerede grænser, hjemsendelse af kriminelle, stoppe for asyl..
   Der må og skal en fælles kurs til for at stoppe de forlorne EU-venlige ministres fortsatte accept af invasion fra Mellemøsten og Nordafrika.
   Tornerosesøvnen må stoppe og politisk enighed må begynde. Der må samarbejdes og ikke føres interne intriger.
   Den truende islamisering er så alvorlig, at samarbejde og handling på tværs af parti-logoer må effektueres. Ellers drukner Europa og ikke de mange i gummibådene !

   Like

  • Det har KTD sagt i foråret – mon da ikke han for længst er borte fra en sådan tanke ? Demokrati og Sharia er modsat-rettede ! Helt ude i hampen ! Går ud fra DF nu vil fortsætte oprindelig nødvendig plan : grænsekontrol mere skærpelse. Hjemsendelser – ophold her i lejre indtil retur. Ikke integrere nye. Stærkere politi. Gerne bistand af militær . Også Hj.værn og Kadetter. Lad ikke Løkke køre videre med “kammeraterne” i EU. Trinvis ud af EU !

   Like

 2. Umiddelbart lyder det jo positivt, men efter min mening kan det ikke være mere enfoldigtt! – Som når pastoren i Korsgade, Kbh., inviterer den lokale imam til at tale i kirken, og de to herrer forsikrer den kristne menighed, om deres fælles samarbejde i al fremtid! -Imidlertid, har vi nogensinde set en kristen pastor, blive inviteret til at tale i en moske, -i Danmark eller noget andet sted i verden, -nej vel? -Hvorfor er der ingen der undrer sig over at dét ikke sker?

  Vi er oppe imod kræfter, som er oparbejdet igennem indavl i 1400 år. – Hjernevask fra generation til generation. Hvis man virkelig tror og håber, at det kan ændres i vor, vore børn eller børnebørns levetid med demokratiske midler, så er man da mere godtroende end den kristne himmel tillader! -For dansk eksport har jeg rejst i 82 lande, heraf alle islamiske fra Atlanterhavet til Indonesien, minus Sydyemen. -Sudan 8 gange. Min egen overbevisning er at enhver negotiering med islam vil blive taget som en svaghed og udnyttet på det groveste. -VI er jo kun Vantro! Man snakker og snakker, – I 1940 besluttede vesten sig for at udrydde Nazismen, -næste gang bliver det ikke nær så nemt! -Vi ved ikke hvor vi har dem, -de har allerede infiltreret os!!! -You a’int seen nothing yet !!

  Like

  • Du har fuldstændig ret Jorgen.
   Det bliver ikke nemt for vores børn og børnebørn de skal allerede sige stop nu, alle danskere skal stå sammen og bekæmpe islam.

   Like

 3. Fra min synspunkt er DF blevet et overflødig og irrelevant parti. Med alle de mandater de har fået har de svigtede de danske folk. DF er et parti der skal overståes og bliver aflyst af et andet parti til højre.

  Liked by 1 person

 4. TROSFRIHED – OG IKKE RELIGIONSFRIHED I DEN DANSKE GRUNDLOV!!!!
  ———-
  GRUNDLOVEN GIVER IKKE FRIHED FOR ENHVER RELIGION I DANMARK: http://www.historiefaget.dk/…/Grundloven1849_253007… Citat: Borgernes nye rettigheder.
  Med Grundloven fik borgerne i Danmark sikret en række personlige, politiske og økonomiske rettigheder. Det indebar ytrings-, forenings-, forsamlings-, og trosfrihed. Grundloven beskyttede også borgernes ejendomsret og gjorde, at politiet ikke måtte komme ind i deres bolig, uden en dommer havde sagt god for det. BEMÆRK IKKE TALE OM RELIGIONSFRIHED. SE DESUDEN: http://eticha.dk/news/afskaf-islam/ Citat: Den danske grundlov sikrer, at alle borgere, der opholder sig i Danmark, har trosfrihed. Eller gør den det?

  I Paragraf 67 i den danske grundlov af 1953 kan man læse følgende:

  ”Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.” MIN KOMMENTAR: Vore grundlovgivere har selvfølgelig ment noget helt bestemt med ” at dyrke Gud “, og de har selvfølgelig ikke ment alle slags ” guder “, men den Gud der er “den treenige gud”, beskrevet i kristendommens vigtigste bog Bibelen, og derfor giver Grundloven i §67 ikke religionsfrihed!!!!!!!! – og heller ingen anden § gør!!

  Like

 5. Den forældede flygtningekonvention skal opsiges, og der må indføres et stop for ikke-vestlig indvandring(primært menap-indvandring). Danmark ud af EU og der skal iværksættes repatrieringer.

  Like

 6. Samtidig skal der indføres en effektiv grænsekontrol døgnet rundt hele året. Asylsøgere f.eks. fra menap-lande der ankommer til Danmark fra et sikkert land, skal afvises ved grænsen og returneres til det sikre land de er kommet fra(og det er primært Tyskland).

  Like

 7. Pingback: Pernille Vermund: Islam er gift for frihed og demokrati | Kulturradikalisme Smadrer Danmark

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s