Thulesen Dahl: Jeg ønsker en europæisk form for islam

ktd010316-620x349

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, har givet et interview i martsnummeret af magasinet Ræson. Han siger bl.a. følgende:

Vi – og jeg – slår meget gerne fast, at vi har religionsfrihed i Danmark – hvis man vil tro på islam, så må man tro på islam. Det afgørende for os er, at det ikke får lov til at ændre det danske samfund, som det har udviklet sig, og som vi ønsker, det skal være. Vi ønsker i virkeligheden at fremme en europæisk form for islam, som der har været talt meget om […]

Allerede i 2003 forsøgte den daværende franske indenrigsminister, Nicolas Sarkozy, gennem en række initiativer at opmuntre til en fransk og liberal form for islam.
I 2011 udkom en omfattende rapport, der viste, at projektet havde været en kæmpe fiasko. De muslimske indvandrere afviste i stigende grad fransk identitet og franske værdier. I stedet lod de sig opsluge af traditionel islam.

I 2013 viste en stor meningsmåling foretaget i mange forskellige europæiske lande det samme billede:
75 % af muslimerne i Europa mente, at der kun var én fortolkning af Koranen, og at alle muslimer skulle følge den. 65 % havde den opfattelse, at islams regler var vigtigere end landets sekulære love.

Thulesen Dahl svigter

Er det anderledes i Danmark? Nej, selvfølgelig ikke.
Ifølge en dansk måling fra 2015 mener 77 % af de danske muslimer, at Koranens anvisninger skal følges fuldt ud.

Alligevel ønsker Thulesen Dahl sig en europæisk form for islam. Det er ikke bare håbløst naivt. Det er også et kæmpe svigt over for de vælgere, der stemte på DF i forventningen om, at Thulesen Dahl og co. ville gøre noget effektivt for at reducere islams indflydelse i Danmark.
Disse vælgere bliver nu i stedet spist af med kulturradikal sniksnak.

Opdatering:

I maj udtaler DF-veteranen Søren Krarup, at Thulesen Dahl har dummet sig ved at ønske sig en europæisk form for islam:
Islam-udtalelse får DF-koryfæ til at lange ud efter Thulesen Dahl: Han har dummet sig

24 thoughts on “Thulesen Dahl: Jeg ønsker en europæisk form for islam

 1. Kim Kaos 25. marts 2016 / 10:58

  Et europæisk islam er den slags ting man siger for ikke at lyde alt for rabiat – men mon ikke at både Tulle og de andre godt ved at det er mere fantasi end realitet – for når det kommer til stykket så er islam umulig at gøre stueren.

  Like

  • Hammerlein Flemming Hansen 25. marts 2016 / 12:41

   Alle ved det, men at sige det højt, når man har fremstået som det eneste alternativ til alle de andre, der siger det samme er afslørende. Mon det bliver dansk samling, der skal gøre det? DF bliver det jo ikke. Et fuldtonet “ud af EU” parti mangler vi, og fri os fra det vrøvl med en europæisk form for islam. Koranen er ordret fra Allah, og at mennesket skulle kunne lave hans ord om er derfor utopi.

   Like

   • Kim Kaos 25. marts 2016 / 13:21

    Desværre er DF ved at udvikle sig til en blødmellemvare og deres før så hårdnakkede modstand mod EU er blevet til et slatten MÅSKE (skulle vi alligevel blive) og fra Islam er noget skrald er vi kommet til et “europæisk islam”.

    Det kan godt være at det trækker flere kunder i butikken – men deres politik løser ingen problemer.

    Vi mangler som du skriver et fuldtonet og klokkeklart NEJ-til-EU parti til højre fra midten og der på samme tid erkender at islam ikke er en del af europæisk kultur og uanset hvad aldrig kan og bør blive det.

    Like

  • jette laustsen 4. september 2017 / 00:40

   Islams regler gældende og de eneste i Europa – nej ! En uhyrlig tanke.
   Det ved KTD udmærket godt. Og han ville nok have udtrykt sig på en anden måde, hvis han havde vidst, hvordan det blev tolket. Han har vel ønsket at undgå, at DF skulle have endnu flere “racistkort” kastet på sig. Eller “de er ikke stuerene” – sådan noget siger man ikke til en anden med mindre man er presset – det var P.Nyrup vel !
   Islam vil og må ikke rokke sig ! Så en “europæisk form” vil aldrig blive anerkendt – og findes ikke. Prøver nogle muslimer at ændre en smule risikerer de straf – af forskellig grad.
   At integrere og få en “fredelig sameksistens på tværs af grænser” har været en illusorisk drøm, et godhedsprojekt, et ønske om på længere sigt at gøre os multikulturelle. Et fantasifoster, som gamle Glistruo m.fl hurtigt indså. De advarede. Men det skabte enorm vrede ! Det mærker vi i dagligdagen nu.
   Islam er en hadsk lov-ideologi.( Koranens love ) Kristendom er en tro -( Bibelens centrale budskab.)og vi har trosfrihed i DK. Nu må vi begræde, at forsøget fortsætter, selvom muslimerne strømmer ind i vort land – imamer prædiker, muslimer kræver ind og hader kristne.
   Vi kaldes Vantro ! Vi skal udryddes. Og uhyrligt, så få danskere, der tør se det i øjnene. Og tør sige højt, at en vis form for hjælp kan de få hvor de er – ikke her.
   Vi kan ikke gradbøje islam. Hverken med knæfald, dialog eller imamer i vore kirken. Og det skal vi heller ikke forsøge på. Tværtimod.!
   Kun 1 parti efter 2015 har fortsat forsøgt at få flertal for at genopføre grænsekontrol.. Og at hjemsende “flygtninge, asylanter” efter et kortvarigt ly. Evt. oprette kontrollerede lejre nær hjemlandet.
   I Folketinget er div.forslag blevet afvist. DF latterliggjort, fortsat kaldt racister, højreekstremister.
   Et heppekor af Humanisterne”, die Gutmenschen, de politisk korrekte, medierne, vor regering med EU som “ledetråd” har budt de mange ukendte “flygtninge” velkomne.
   Islam hører ikke hjemme i Europa, Regeringerne og EU må ændre opfattelse helt. Det sker næppe uden at vi borgere bliver vrede nok og presser Regeringen konstant – ønsker exit. Og gør alvor af det.
   NB er kommet til og vil også islamiseringen til livs med kontrollerede grænser, hjemsendelse af kriminelle, stoppe for asyl..
   Der må og skal en fælles kurs til for at stoppe de forlorne EU-venlige ministres fortsatte accept af invasion fra Mellemøsten og Nordafrika.
   Tornerosesøvnen må stoppe og politisk enighed må begynde. Der må samarbejdes og ikke føres interne intriger.
   Den truende islamisering er så alvorlig, at samarbejde og handling på tværs af parti-logoer må effektueres. Ellers drukner Europa og ikke de mange i gummibådene !

   Like

  • Jette laustsen 14. november 2017 / 21:44

   Det har KTD sagt i foråret – mon da ikke han for længst er borte fra en sådan tanke ? Demokrati og Sharia er modsat-rettede ! Helt ude i hampen ! Går ud fra DF nu vil fortsætte oprindelig nødvendig plan : grænsekontrol mere skærpelse. Hjemsendelser – ophold her i lejre indtil retur. Ikke integrere nye. Stærkere politi. Gerne bistand af militær . Også Hj.værn og Kadetter. Lad ikke Løkke køre videre med “kammeraterne” i EU. Trinvis ud af EU !

   Like

  • Joan L. Roldsgaard 8. september 2018 / 17:33

   Det er intet forkert i, hvad Tulle siger…

   Religion er intet galt med men det er de gale mennesker og deres menneskesyn der tolkere alt til eget vinding skyld

   Og her er det jo det mandsdominerede samfund der sidder på toppen og diktere alt…

   Så gerne for mig reformer af Korean til nutidens verden…

   Det er den eneste måde at få hånd om islamismen…

   Kvinderne må kæmpe for at få deres retter til at få magten til styring af deres land..

   Like

   • Kim Kaos (@KimKaosDK) 8. september 2018 / 18:16

    Der er alt galt med religion – de folk der ikke er tosset i forvejen bliver det når de bliver religiøse.

    Alle former for religion er en pest

    Like

 2. Jorgen Hansen 25. marts 2016 / 16:22

  Umiddelbart lyder det jo positivt, men efter min mening kan det ikke være mere enfoldigtt! – Som når pastoren i Korsgade, Kbh., inviterer den lokale imam til at tale i kirken, og de to herrer forsikrer den kristne menighed, om deres fælles samarbejde i al fremtid! -Imidlertid, har vi nogensinde set en kristen pastor, blive inviteret til at tale i en moske, -i Danmark eller noget andet sted i verden, -nej vel? -Hvorfor er der ingen der undrer sig over at dét ikke sker?

  Vi er oppe imod kræfter, som er oparbejdet igennem indavl i 1400 år. – Hjernevask fra generation til generation. Hvis man virkelig tror og håber, at det kan ændres i vor, vore børn eller børnebørns levetid med demokratiske midler, så er man da mere godtroende end den kristne himmel tillader! -For dansk eksport har jeg rejst i 82 lande, heraf alle islamiske fra Atlanterhavet til Indonesien, minus Sydyemen. -Sudan 8 gange. Min egen overbevisning er at enhver negotiering med islam vil blive taget som en svaghed og udnyttet på det groveste. -VI er jo kun Vantro! Man snakker og snakker, – I 1940 besluttede vesten sig for at udrydde Nazismen, -næste gang bliver det ikke nær så nemt! -Vi ved ikke hvor vi har dem, -de har allerede infiltreret os!!! -You a’int seen nothing yet !!

  Like

  • Mona Søgaard Christoffersen 10. juni 2016 / 20:28

   Du har fuldstændig ret Jorgen.
   Det bliver ikke nemt for vores børn og børnebørn de skal allerede sige stop nu, alle danskere skal stå sammen og bekæmpe islam.

   Like

   • Jette Laustsen 25. november 2018 / 12:11

    Det ville være “stuerent” hvis Socialdemokratiet turde sætte hælenei mod Regeringens migrationsplaner – globaliseringsplaner. Vi skriver nu 2018 – og endnu en underskrevet “Marrakesh-plan” står til underskrift af Løkke R. Det ville klæde Konservative at træde ud af takt med V i denne grænseløse indvandringsimødekommenhed. Muslimernes pligt er at udrense vi vantro. Det er der ikke noget nyt i ! Men det bliver tiltagende truende efterhånden som Tyskland, Frankrig fører sig frem – og Løkke R trofast går med sine EU-kammerater. Vi må hjælpes ad med at få stoppet Profetens apostle !

    Like

 3. Mikkel 26. marts 2016 / 09:34

  Fra min synspunkt er DF blevet et overflødig og irrelevant parti. Med alle de mandater de har fået har de svigtede de danske folk. DF er et parti der skal overståes og bliver aflyst af et andet parti til højre.

  Liked by 1 person

 4. Erling Dahl 26. marts 2016 / 20:55

  Men DF er jo ikke et parti, men en populistisk og racistisk sekt a la Ku Klux Klan.

  Like

  • jette laustsen 25. juni 2018 / 18:06

   DF ikke et parti ? … så langt ude, hvad du skriver ! Men det kan du jo mene eller drille med !

   DF eneste parti i FT der siden start har advaret mod islamisering – altså mod en lov-agenda, der af muslimerne ikke ønsker/må gradbøjes.

   Sharia og demokrati/frihed kan ikke kobles sammen. Hvis folk virkelig ønsker Danmark skal værne om grænser, folkestyre, nærdemokrati, frihed, så står DF for dette.
   Lad flere være med !

   Partiet har fået ca 80 udlændingestramningen igennem. Det har været svært, men godt gjort, når der ellers er rigeligt med benspænd og “modvind”. At mange “humanister”,venstreekstremister, biskopper, provster kører med på enfoldigheds-bølgen, multi-kulti-opfattelsen det er en gru.

   “Europæisk islam” må have være en drømmerisk,lidt drilsk bemærkning, sagt måske ud af sammenhæng, men KTH skulle ikke have sagt sådant .. Jeg mener, S.Krarup,andre DF-folk afviste hurtigt. Og nu hænger det åbenbart i luften over DF – en tosset bemærkning, mange åbenbart har taget for pålydende ! Skrevet om det længere oppe i “tråden”.

   Vore seneste regeringer har blindt fulgt Tyskland – og vi danske borgere vel også !
   Helt forfejlet.

   EU er blevet en forbandelse.

   Politisk samarbejde må være en nødvendighed.

   Men vor regering må presses – igen og vedvarende !

   Like

 5. Jens Peter Kronborg Ådum 26. marts 2016 / 22:44

  TROSFRIHED – OG IKKE RELIGIONSFRIHED I DEN DANSKE GRUNDLOV!!!!
  ———-
  GRUNDLOVEN GIVER IKKE FRIHED FOR ENHVER RELIGION I DANMARK: http://www.historiefaget.dk/…/Grundloven1849_253007… Citat: Borgernes nye rettigheder.
  Med Grundloven fik borgerne i Danmark sikret en række personlige, politiske og økonomiske rettigheder. Det indebar ytrings-, forenings-, forsamlings-, og trosfrihed. Grundloven beskyttede også borgernes ejendomsret og gjorde, at politiet ikke måtte komme ind i deres bolig, uden en dommer havde sagt god for det. BEMÆRK IKKE TALE OM RELIGIONSFRIHED. SE DESUDEN: http://eticha.dk/news/afskaf-islam/ Citat: Den danske grundlov sikrer, at alle borgere, der opholder sig i Danmark, har trosfrihed. Eller gør den det?

  I Paragraf 67 i den danske grundlov af 1953 kan man læse følgende:

  ”Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.” MIN KOMMENTAR: Vore grundlovgivere har selvfølgelig ment noget helt bestemt med ” at dyrke Gud “, og de har selvfølgelig ikke ment alle slags ” guder “, men den Gud der er “den treenige gud”, beskrevet i kristendommens vigtigste bog Bibelen, og derfor giver Grundloven i §67 ikke religionsfrihed!!!!!!!! – og heller ingen anden § gør!!

  Like

 6. Ivan Jensen 16. april 2016 / 17:40

  Den forældede flygtningekonvention skal opsiges, og der må indføres et stop for ikke-vestlig indvandring(primært menap-indvandring). Danmark ud af EU og der skal iværksættes repatrieringer.

  Like

 7. Ivan Jensen 18. april 2016 / 18:17

  Samtidig skal der indføres en effektiv grænsekontrol døgnet rundt hele året. Asylsøgere f.eks. fra menap-lande der ankommer til Danmark fra et sikkert land, skal afvises ved grænsen og returneres til det sikre land de er kommet fra(og det er primært Tyskland).

  Like

 8. Anonym 31. august 2017 / 03:58

  Håbet om/på o Islam kan gøresm m

  Like

 9. Ernst Olsen 31. august 2017 / 04:08

  Hvem har ikke med sin tanke/hjerne forsøgt, at tænke muligheden for at der må være en mulighed for at,

  Like

 10. Anonym 4. juni 2018 / 16:57

  Løbet er kørt vi kommer til at kæmpe hårdt meget hårdt der findes ikke et sted på jorden hvor der ikke er problemer med muslimer,de vil ikke leve som vi gør her i Danmark,der er endda nogen der siger Europas undergang

  Like

 11. Leif Knudsen 4. september 2018 / 23:00

  Hvorfor vil DF have en bestemt form for islam? Er de da muslimer? Det er absurd at have en mening om hvordan islam skal være hvis man ikke er muslim. Helt kuk-kuk.

  Like

 12. Anonym 15. november 2018 / 15:47

  Det er tankevækkende at der er muslimer der er medlemmer af DF .

  Like

 13. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 15. december 2018 / 20:05

  Nye Borgerlige tak! Alternativet er mere af det samme.

  Vælgerne sagde klart nej tak til mere “Løkke” i 2015. Venstre fik det største nederlag i 25 år og mistede 13 mandater.
  Vælgerne ønskede en borgerlig politik og frem for alt en mere effektiv udlændinge-/integrationspolitik.
  Det blev udtrykt i en gigantisk tillidserklæring til DF med en fremgang på 15 mandater (68%).
  Men ikke desto mindre har Danmark fået MERE “LØKKE”!
  DF har på intet tidspunkt sat foden ned. Og dermed er DF blevet medansvarlig for de rystende ringe resultater vi har oplevet på fx udlændinge-/integrationsområdet i de sidste 41 mdr.

  Nye Borgerlige tak. Alternativet er mere af det samme.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s