Ny dansk forsvars- og udenrigspolitik: Nul ulandsbistand og et stop for masseindvandringen

Macedonia Migrants

Den såkaldte udenrigsgransker, Peter Taksøe-Jensen, er i en rapport kommet med forslag til en ny dansk forsvars- og udenrigspolitik. Rapporten er reelt intet andet end en akademisk øvelse, der kun meget overfladisk berører den i særklasse største trussel mod Danmark:
Den samfundsnedbrydende masseindvandring fra den tredje verden.

Det eneste konkrete forslag fra Taksøe-Jensen ang. denne altoverskyggende trussel er, at ulandsbistanden ikke bør bruges herhjemme. Pengene bør i stedet bruges i nærområderne, hvor “flygtningene” kommer fra.
Det er imidlertid et tåbeligt forslag. Ulandsbistand virker nemlig ikke.

Brugbare forslag

I stedet for Taksøe-Jensens ligegyldige rapport kommer her nogle brugbare forslag til en ny dansk forsvars- og udenrigspolitik. Udlændingepolitik skal være en del af forsvars- og udenrigspolitikken, eftersom masseindvandringen i meget høj grad truer Danmarks sikkerhed.

Danmark skal opsige konventionerne, melde sig ud af EU og indføre et stop for tildelingen af asyl.

Ulandsbistanden skal skæres helt væk, eftersom den ikke virker.
I stedet skal Danmark bruge pengene på et samarbejde med andre lande, hvor der lejes landområder i Tyrkiet og i de nordafrikanske lande. Her oprettes der store asyllejre, der skal bevogtes militært. De militære enheder skal desuden sørge for, at illegale migranter ikke sejler til Europa.

På den måde slår man to fluer med et smæk: Der etableres asyllejre i nærområderne, samtidig med at grænserne til Europa bliver lukket for migranter.

Danmark skal stoppe med at udbetale overførselsindkomster til udlændinge. Udlændinge, der ikke kan forsørge sig selv, skal udvises. Det samme skal gælde for kriminelle udlændinge. Hvis ikke de kan returneres til deres hjemlande, skal de sendes til en asyllejr i Tyrkiet eller Nordafrika.

NATO

I NATO skal Danmark arbejde for, at forsvarsalliancens ressourcer i langt højere grad bruges på at forhindre masseindvandringen fra den tredje verden.

Danmark skal desuden presse på for, at NATO forsøger at indgå en aftale med Rusland, hvor NATO anerkender og respekterer Ruslands interessesfærer i bl.a. Ukraine og Georgien. Til gengæld skal russerne deltage i arbejdet med at holde migranterne ude af Europa.

3 thoughts on “Ny dansk forsvars- og udenrigspolitik: Nul ulandsbistand og et stop for masseindvandringen

 1. Kjeld Hesselmann 3. maj 2016 / 09:49

  Peter Taksøe-Jensens stileøvelse er ikke det papir værd, den er skrevet på. Der skal anderledes radikale tiltag til. Flere i USA er også igang med at se på en reorganisering af NATO. Den republikanske præsidentkandidat, Donald Trump, er inde på, at de europæiske medlemslande skal øge deres bidrag til Atlantpagten. Dette kan tages fra u-landsbistanden, som alligevel ikke har virket i 55 år. Trump ser også Putin og Rusland som potentielle allierede i kampen mod den islamitiske trussel. Det har stået mig klart fra starten af Ukraine-krisen, at det er EU, som er den aggressive part. NATO og EU anerkender simpelthen ikke Ruslands legitime interessesfære.

  Like

 2. Ivan Jensen 27. maj 2016 / 18:31

  Opsig de forældede konventioner. Luk grænsen for ikke-vestlig indvandring(primært menap-indvandring), og det gælder også for asylindvandring. Desuden skal der iværksættes repatrieringsprogrammer.

  Like

 3. Ivan Jensen 4. juni 2016 / 18:07

  Desuden skal der indføres en effektiv grænseovervågning alle ugens dage og 24 timer pr dag. Derved kan a$ylturister opspores og afvises ved grænsen for derefter at returneres til det sikre land, a$ylshopperne sidst har opholdt sig i(primært Tyskland og Sverige).

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s