Pernille Skipper køber seks par eksklusive stiletter, mens hun kæmper for at “sænke det materielle forbrug”

stor

OBS: Artiklen er fra 2016

Pernille Skipper har netop overtaget posten som Enhedslistens politiske ordfører og frontfigur. I den forbindelse har DR skrevet et portræt, hvor der bl.a. fortælles om Pernille Skippers shoppingtur under en rejse i USA:

Hun købte seks par meget højhælede sko. Jeg havde ikke troet, at dedikationen for materielle goder kunne være så stor hos en fra Enhedslisten, siger (Trine Bramsen).
Vi måtte stoppe hende, ellers havde hun købt hele butikken.

For en gangs skyld har Trine Bramsen en god pointe. I Enhedslistens principprogram står nemlig:

Kapitalismen koloniserer stadig flere livsområder. (…)

Det ses ved den enorme mentale magt, kapitalisme har, hvor mennesker tillægges kunstige behov og reduceres til forbrugere uden fokus på faktiske behov eller bæredygtighed. På den måde tillægges mennesker også stereotype sociale roller, der alle passer ind i kapitalismens markedsføring og masseproduktion af konsumvarer. (…)

Den store udfordring i de kommende årtier bliver at vise, hvordan vi kan sænke det samlede materielle forbrug, samtidig med at livskvaliteten øges.

Pernille Skipper køber altså seks par eksklusive stiletter, mens hun og resten af Enhedslisten siger, at de kæmper for at “sænke det materielle forbrug”.

Er hun en hykler? Nej, selvfølgelig ikke. Pernille Skipper er blot et stakkels offer for den onde og grumme kapitalisme, der med sin enorme mentale magt reducerer mennesker til “forbrugere uden fokus på faktiske behov eller bæredygtighed”.

3 thoughts on “Pernille Skipper køber seks par eksklusive stiletter, mens hun kæmper for at “sænke det materielle forbrug”

 1. Christian 15. maj 2016 / 09:41

  Hej KSD. Det er hverken første eller sidste gang, at jeg bifalder (dansk ord)) dine indlæg ! Nu senest om vores “kære” Pernille Skipper, der faldt over nogle stiletter, som hun måtte eje.. Ønsker at hun må træde varsomt, så at hun ikke jokker politiske modstandere over tæerne.. Enhedslisten har overvejende en folkelig appel – bare synd, at de er kultur-radikaliserede – i den grad.

  Liked by 2 people

 2. Christian 15. maj 2016 / 14:04

  Ja, det er noget skidt med blødende fødder – hvad er meningen !!
  Og personligt, så tænder jeg også mere på, når damerne viser fødder og tæer i de åbne højhælede )

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s