Kun en tåbe frygter ikke den muslimske indvandring

MIGRANTS

Berlingske bringer i dag denne artikel om Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund. Der står bl.a:

Hun har kontroversielle holdninger, der taler til menneskers frustration, vrede og frygt.

Det er typisk for de kulturradikale medier. Kritikerne af indvandringen stemples som enten “kontroversielle”, “ekstreme” eller “populistiske”. Så behøver vi ikke at diskutere de enorme problemer, som tilstrømningen af muslimer medfører.

Det er ligeledes typisk, at indvandringskritikere klandres for at tale til og om vælgernes frygt.

Da Enhedslisten frygtede, at nye kampfly ville ramme velfærden, så var det ifølge medierne ikke kontroversielt. Ingen journalister eller kommentatorer skrev, at Enhedslisten “talte til menneskers frygt”.
Det var heller ikke kontroversielt, da Radikale Venstre frygtede en økonomisk kløft i Danmark.
Frygt-scenarierne fra rød blok er talrige.

Rationel frygt

Men det er da rigtigt, at Pernille Vermund frygter indvandringen. Hun har f.eks. skrevet:

(…) jeg kan desværre konstatere, at både det voksende og dårligt fungerende offentlige system og indvandringen til Europa fra Mellemøsten og Afrika truer mine børns fremtid.

Det er imidlertid ikke kontroversielt. Det er blot sund fornuft. Når truslen er stor, reel og tydelig, så er det rationelt at frygte.
Kun en tåbe frygter ikke den muslimske indvandring.

5 thoughts on “Kun en tåbe frygter ikke den muslimske indvandring

 1. Kim Kaos (@KimKaosDK) 31. maj 2016 / 07:48

  Normalt så støtter jeg ikke de poltiske partier men jeg har gjort en undtagelse Jeg har nemlig besluttet at give en underskrift til Nye Borgerlige så de kan deltage i valget – om jeg stemmer på dem ved jeg ikke men jeg anser det for nødvandigt at flere partier til højre for DF enten kommer ind eller får rusket DF ud af dvalen.

  Den muslimske indvandring er en af de største trusler vores land står over for – både vores kultur og vores velfærd er i fare hvis vi ikke bremser op og begynder at sende de uønskede ud igen.

  Liked by 1 person

 2. Peter Andersen 31. maj 2016 / 16:11

  Lige siden anden verdenskrig er vi alle gået til venstre. Hvis man så stopper op og mener at noget muligvis er gået lidt for langt, bliver man straks udråbt til ekstrem højre-rabiat fascist – eller hvad ved jeg. Så det er vel kun et spørgsmål om tid inden vi alle er blevet det.

  Like

 3. Ivan Jensen 12. juni 2016 / 18:54

  Danmark ud EU. Opsig “flygtninge”konventionen”. Indvandringsstop for ikke-vestlig indvandring(primært menap-indvandring). Og iværksæt repatrierings-programmer.

  Like

 4. Ivan Jensen 20. juni 2016 / 08:45

  Indfør en effektiv grænseovervågning døgnet rundt alle ugens syv dage. Asylsøgere(læs lykkesøgere/velfærdsmigranter), f.eks. fra menap-lande, der ankommer til Danmark fra sikre lande, kan dermed langt nemmere opspores og returneres til det sikre land, de er kommet fra.

  Like

 5. Ivan Jensen 2. juli 2016 / 18:29

  Herboende “flygtninge”(læs asylshoppere/lykkesøgere), der primært er fra menap-lande, skal ikke integreres/inkluderes som staten har forsøgt det i efterhånden mange år. De må hjemsendes eller sendes til en flygtningelejr i deres nærområde, så snart det er muligt.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s