Thulesen Dahl: Jeg er tilfreds med DF’s resultater, selvom blå bloks stramninger ikke kan stoppe migrantstrømmen

bd4ab675-e701-443b-8f2f-0c03af5706c2_20150619-011033-l_69mb

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, har givet et interview til Berlingske om det første år efter valget. Han bliver bl.a. stillet følgende spørgsmål:

Hvad har været jeres største nedtur?

»Det er migrantstrømmen. Selv med de cirka 30 stramninger, vi har lavet siden sommer, har migrantstrømmen slået benene væk under det hele. Og det kommer jo både til at påvirke det, der sker fremover, og som har sat dagsordenen i det år, der er gået. Alle diskussioner om økonomi er jo startet og sluttet med konsekvenserne af migrantstrømmen.«

Ifølge Thomas Larsen har I ikke fået nok ud af at være det største borgerlige parti og regeringens største støtteparti. Er du enig?

»Nej. For det mener jeg sådan set, vi har. Udfordringen har været, at folk skal vænne sig til, at når vi pludselig sidder inde ved bordet og opnår resultater, kommer der også færre konflikter med dem, vi samarbejder med. Vi råber ikke så ofte ud ad vinduet længere.«

Thulesen Dahl erkender, at blå bloks stramninger ikke er nok til at stoppe migrantstrømmen. Hvordan kan han så være tilfreds med DF’s resultater?
Han kommer faktisk selv til at afsløre det ved at sige, at “når vi sidder inde ved bordet, kommer der færre konflikter”.

Thulesen Dahls statsministerdrømme

For Thulesen Dahl handler alt om at blive statsminister ved næste valg eller det næste igen. Den ambition bevirker, at det er vigtigt for ham at kunne løse konflikterne i blå blok. På den måde fremstår han i de andre borgerlige partilederes øjne som en moderat politiker, som de kan lave aftaler med, og som de i fremtiden kan pege på som statsminister uden at få problemer med deres vælgere.

Det er derfor, at DF aldrig sætter hælene i og insisterer på at få gennemført stramninger, der vil stoppe migrantstrømmen. Og det er også derfor, at DF med stor sandsynlighed vil stemme ja til topskattelettelser.

Danmark må lide under migrantstrømmen pga. Thulesen Dahls statsministerdrømme.

5 thoughts on “Thulesen Dahl: Jeg er tilfreds med DF’s resultater, selvom blå bloks stramninger ikke kan stoppe migrantstrømmen

 1. Jan 17. juni 2016 / 22:32

  Ikke flere chancer til DF. Jeg er færdig med det parti, der har vist sig impotent i de mest afgørende timer i vort lands sidste krise da Angela Merkel åbnede slusen til Europa. DF er et ligegyldigt parti! Lad “Dansk Samling” eller “Nye Borgerlig” bane vejen!

  Like

 2. Ivan Jensen 12. juli 2016 / 18:46

  Det er langt fra nok at forsøge at begrænse indvandringen af de såkaldte flygtninge(læs velfærdsshoppere), som primært er fra menap-lande. Der skal indføres et stop for ikke-vestlig indvandring(især menap-indvandring), og det gælder også asylindvandring.
  Desuden skal herboende “flygtninge”/velfærdsmigranter hjemsendes, så snart det er muligt.

  Like

 3. Ivan Jensen 21. juli 2016 / 07:26

  I Sverige har de indført en ny og bedre udlændinge politik. Asylsøgere(læs velfærdsmigranter) der opnår asyl, får en midlertidig opholdstilladelse. Når forholdene i hjemlandet bliver ændret til det bedre, sendes migranterne ud af landet.

  Like

 4. Ivan Jensen 23. juli 2016 / 18:28

  Udlændinge skal som udgangspunkt ikke have velfærdsydelser. Det vil mærkbart reducere masseindvandringen af de såkaldte flygtninge(læs velfærdsmigranter). Desuden vil herboende “flygtninge”/velfærdsshoppere i et stort omfang søge ud af landet og hen til lande, hvor de kan få velfærdsydelser.

  Like

 5. Ivan Jensen 3. august 2016 / 18:35

  Det vil være fornuftigt at opsige forældede konventioner, især flygtningekonventionen. Derudover bør der iværksættes repatrieringsprogrammer. Ligeledes skal grænsen lukkes for ikke-vestlig indvandring(primært for velfærdsmigranter/asylshoppere fra menap-lande).

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s