Terroren i Nice er blot en forsmag på Europas fremtid

CnW7bEyUAAAIqoq

Mindst 84 personer er dræbt, efter en mand ved navn Mohamed Lahouaiej Bouhlel udførte et terrorangreb med en lastbil i den franske by Nice, mens han råbte “Allahu Akbar”. De mange dræbte befandt sig på gaden for at fejre Frankrigs nationaldag.

Jeg har skrevet det før, men det kan ikke gentages ofte nok: Angrebet er desværre kun en forsmag på Europas fremtid.
De europæiske lande tager imod enorme mængder af migranter fra muslimske lande. Samtidig har de muslimske kvinder, der allerede er bosiddende i Europa, en langt højere fødselsrate end de etnisk europæiske kvinder.

Muslimerne i Europa vil ikke integreres. Flertallet af Europas muslimer støtter Islamisk Stat. Det fremgår af to store undersøgelser, der uafhængigt af hinanden er lavet om emnet.

Derudover kan 75 % af de europæiske muslimer defineres som fundamentalistiske. Ydermere er de yngre muslimer mindst ligeså fundamentalistiske som de ældre, så procentdelen bliver ikke mindre med tiden.

Europas fremtid bliver derfor med stor sikkerhed præget af et stadigt stigende antal af terrorangreb og voldelige sammenstød.
Den følelse af chok og forfærdelse, som de fleste etniske europæere i dag går rundt med efter terroren i Nice, vil i den nære fremtid blive en del af hverdagen.

Opdatering:

Islamisk Stat tager skylden for lastbilangrebet i Nice

3 thoughts on “Terroren i Nice er blot en forsmag på Europas fremtid

 1. Ivan Jensen 28. juli 2016 / 18:28

  Luk grænsen, træd ud af EU og send de såkaldte flygtninge hjem, så snart det er muligt. Der er ikke brug for ikke-vestlig(primært fra menap-lande) indvandring, ingen har inviteret dem, og de er uønskede. Desuden er de en stor omkostning for den danske stat.

  Like

 2. Ivan Jensen 31. juli 2016 / 18:47

  De såkaldte flygtninge(læs velfærdsmigranter) må placeres i “flygtninge”centre med kost og logi f.eks. på en ubeboet ø. Og der skal velfærdsmigranterne opholde sig indtil det er muligt at sende dem ud af landet.

  Like

 3. Ivan Jensen 10. august 2016 / 17:44

  De såkaldte flygtninge, som primært er fra menap-lande, skal afvises ved grænsen. Velfærdshopperne har passeret mange sikre lande inden de ankom til Danmark. Desuden er det nødvendigt med en effektiv grænseovervågning døgnet rundt alle ugens syv dage.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s