Fup: DF’s Søren Espersen vil have et midlertidigt muslimstop, men fastholder samtidig at muslimer er velkomne i Danmark

søren-espersen

Dansk Folkepartis næstformand, Søren Espersen, siger til Berlingske, at han ønsker et totalt stop for indvandring fra muslimske lande i en periode på fire-seks år. Men samtidig udtaler han, at han ikke ønsker et opgør med DF’s officielle politik på området. DF’s officielle politik er fra 2014 og er beskrevet i denne artikel. Citat:

DF-leder Kristian Thulesen Dahl korrigerer nu partiets politik over for muslimsk indvandring.
Blot to måneder efter at Dansk Folkeparti afviste statsborgerskab til en lang række nydanskere, fordi der var for mange fra »muslimske lande«, justerer han igen partiets kurs.

Nu er muslimer velkomne på lige fod med alle andre religiøse grupper, som kan leve op til de objektive kriterier for indvandring til Danmark:
»Vi vil ikke skelne på religion. Der er religionsfrihed i Danmark, og man må tro på det, man selv vil tro på og være muslim, hvis man er muslim,« siger Thulesen Dahl.

Forslaget fra Søren Espersen er dermed ren fup. Han og resten af DF fastholder, at muslimer er velkomne i Danmark på lige fod med andre religiøse grupper.

Det er tydeligt, at DF er bekymrede for Nye Borgerlige. Der er derfor, at partiet kommer med denne her slags markeringer, hvor det ved første blik virker som om, at DF har en vældig stram udlændingepolitik. Men når man får set ordentligt efter, så er DF blevet et semi-slapperparti, der byder muslimer velkommen.

4 thoughts on “Fup: DF’s Søren Espersen vil have et midlertidigt muslimstop, men fastholder samtidig at muslimer er velkomne i Danmark

 1. Ivan Jensen 5. august 2016 / 18:31

  Luk grænsen især for ikke-vestlig indvandring(primært menap-indvandring) . Ud af EU. Opsig de forældede konventioner(især flygtningekonventionen og konventionen vedrørende statsløse). Indfør repatrieringsprogrammer.

  Like

 2. Ivan Jensen 6. august 2016 / 18:40

  Der er ikke brug for ikke-vestlig indvandring(primært menap-indvandring), ingen har inviteret dem, og de er uønskede. Luk grænsen så snart det er muligt.

  Like

 3. Ivan Jensen 13. august 2016 / 08:19

  Ud af EU, luk grænsen og indfør repatrieringsprogrammer bl.a. af de såkaldte flygtninge(læs velfærdsmigranter). Og det kan kun gå for langsomt.

  Like

 4. Ivan Jensen 14. august 2016 / 18:29

  Der bør være grænseovervågning 24 timer alle ugens syv dage. De såkaldte flygtninge(primært fra menap) der ankommer til Danmark fra sikre lande (det er især Tyskland) skal pågribes og straks-returneres , til det sikre land de kom fra. Herboende “flygtninge”/velfærdsmigranter hjælpes ud af landet.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s