Tre ud af fire anmeldte voldtægter er tvivlsomme – Nu vil S, R, SF og DF indføre omvendt bevisbyrde

cache_10452605

En undersøgelse fra 2007 viser, at tre ud af fire voldtægtsanmeldelser befinder sig i en gråzone, hvor den anmeldte voldtægt er mere eller mindre opdigtet.

Ikke desto mindre vil Socialdemokraterne, de Radikale og SF nu ændre lovgivningen, så seksuelle handlinger uden samtykke skal straffes som voldtægt. Det udtaler partierne til Berlingske. Dansk Folkeparti siger i Berlingskes artikel, at de er positive over for ideen. Dermed ser der ud til at være flertal for forslaget i Folketinget.

Formanden for Den Danske Dommerforening, Mikael Sjöberg, udtaler i artiklen, at forslaget reelt vil indføre omvendt bevisbyrde i voldtægtssager.
Ekstreme feminister har længe kæmpet for netop dette.

Man kunne ikke forvente andet fra S, R og SF, men det er fuldstændigt vanvittigt, at DF tilsyneladende vil stemme for omvendt bevisbyrde i voldtægtssager, når 75 % af de anmeldte voldtægter er tvivlsomme.

DF forsætter ufortrødent deres rejse hen mod at blive et kulturradikalt parti.

2 thoughts on “Tre ud af fire anmeldte voldtægter er tvivlsomme – Nu vil S, R, SF og DF indføre omvendt bevisbyrde

 1. Kim Kaos (@KimKaosDK) 22. august 2016 / 07:45

  Mange af sagerne er kun tvivlsomme fordi politiet skønner at har man sex imod sin vilje så er det ikke voldtægt:

  “»Der kan sagtens være en eller anden form for overgreb gemt i dem, men det er ikke voldtægt,« siger Bent Isager-Nielsen.

  Et eksempel var en sag med en gift kvinde, der anmeldte, at hun var blevet voldtaget af en fremmed mand i en park ved højlys dag. Efterforskningen viste, at kvinden godt nok havde haft sex imod sit ønske, men med en mand, hun igennem længere tid havde flirtet med via chat og SMS, og som hun havde lukket ind i sit hjem.”

  http://www.b.dk/danmark/tre-ud-af-fire-anmeldte-voldtaegter-er-tvivlsomme

  Og det er en omgang sludder – har man sex imod sin vilje så er det voldtægt og det er kun godt at vi kan få det præciseret

  Der til kommer at vi skal have ændre på loven at medmindre en kvinde giver samtykke så er det voldtægt og straffen skal hæves

  Det kan godt være at en dommerfidus ikke kan lide den lov – men sådan ser den ud i mange andre lande og helt seriøst så giver jeg intet for folk som ham – han er den type der lader en far der har voldtaget sin mindreårige datter igennem 5-6 år højst en straf på 2-3 år – hvilket desværre er gennemsnittet her i landet.

  Like

 2. Intetnavntak 22. august 2016 / 23:18

  DanskeForrædere(DF) tager en direkte venstreorienteret holdning her.
  Der kan ikke læses imellem linjerne.

  Velfærdsstaten presser venstrepartierne, der har DanskFolkeparti fejlet, for EUSSR vil ingen velfærdsstat ha, om EUSSR melder DF ikke klart ud.
  Indvandringen vi allerede har, som jeg mener alle skal smides ud. De får en massere penge til at komme på arbejds markedet.

  Høj skat presser de venstreorienterede “Konservative K” og “Liberal Alliance LA” For nok har vi høj skat, men det skal hverken gå ud over infrastrukturen, eller sikkerhedsnettet for rigtige danskere.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s