Trods færre asylansøgere: Udgifterne til migranter vil sandsynligvis være på mindst 84 mia. frem mod 2020

fffff

I januar sagde regeringen, at asyltilstrømningen ville koste 48 milliarder kr. frem mod 2020. Altså 12 mia. om året.

Nu kommer regeringen med et nyt skøn og vurderer, at færre vil søge asyl i Danmark. Derfor vil statskassen spare tre mia. på asyludgifter, hvilket er et fald på 25 %. Hvis faldet er permanent, vil den nye udgift derfor være på:
12 – 3 = 9 mia. kr. om året.

I tallet på de ni mia. årligt er imidlertid ikke indregnet boligudgifter til dem, der bliver tilkendt asyl. En beregning fra Kommunernes Landsforening viste i februar, at det frem mod 2020 ville koste et sted mellem 65 og 85 mia. kr. at skaffe boliger nok til “flygtningene”. Det svarede til mindst:
65 / 4 = 16,25 mia. om året.

KL er ikke kommet med et nyt skøn på basis af det lavere antal af forventede asylansøgere. Man må dog gå ud fra, at det fald på 25 %, som regeringen forventer, også vil være gældende for boligudgifterne.
Den nye boligudgift til migranterne vil derfor være på mindst:
16,25 minus 25 % = 12 mia. årligt

Den samlede udgift til migranter vil derfor være mindst 9 + 12 = 21 mia. kr. årligt.
Frem mod 2020 vil udgifterne sandsynligvis være 21 x 4 = Mindst 84 mia. kr.

6 thoughts on “Trods færre asylansøgere: Udgifterne til migranter vil sandsynligvis være på mindst 84 mia. frem mod 2020

 1. Ivan Jensen 2. september 2016 / 07:56

  Luk grænsen for ikke-vestlig indvandring(det gælder også for asylsøgere). Og hjælp de herboende såkaldte flygtninge ud af landet, så snart det er muligt. Der er ikke brug for asylshopperne og de er uønskede.

  Like

 2. Ivan Jensen 4. september 2016 / 17:36

  Udover at hjælpe herboende “flygtninge”/velfærdsmigranter ud af landet, så snart det er muligt, vil det være en god ide at lave en effektiv grænsekontrol med pigtråd samt grænsevagter udstyret med hunde og våben. I øvrigt bør der indføres nye udlændingeregler. F.eks. at det udelukkende er danske statsborgere, som kan modtage overførselsindkomst.

  Like

 3. Ivan Jensen 8. september 2016 / 18:17

  Udlændinge der modtager offentlige ydelser i vis periode f.eks et år, må have inddraget deres danske opholdstilladelse og efterfølgende sendes ud af landet. Og kriminelle udlændinge skal udvises efter straf. Det er forslag, der vil reducere statens al for store udgifter til migranter.

  Like

 4. Ivan Jensen 16. september 2016 / 17:58

  Ud af EU. Effektiv grænseovervågning. Indvandringsstop og iværksættelse af repatrieringsprogrammer.

  Like

 5. Ivan Jensen 17. september 2016 / 18:16

  Der er næsten ingen “flygtninge” i Danmark. De såkaldte flygtninge(flertallet af dem er fra menap-lande) er kommet til Danmark efter at have passeret mange sikre lande. Der er altså tale om asylshoppere/velfærdsmigranter, som skal sendes ud af landet, så hurtigt det er muligt.

  Like

 6. Ivan Jensen 19. september 2016 / 18:31

  Asylshopperne(de er primært fra menap-lande) skal afvises ved grænsen og sendes tilbage til det sikre land Tyskland(det er der velfærdsmigranterne er kommet fra).

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s