Et forbud mod islam er umuligt at håndhæve i praksis

IMG_5943

På Facebook og andre steder på internettet er der et stadigt stigende antal personer, der ønsker islam forbudt i Danmark. Det er fuldt ud forståeligt, eftersom islam er en stor trussel mod det danske samfund.
Problemet er imidlertid, at et forbud mod islam er umuligt at håndhæve i praksis.

Man kan selvfølgelig godt vedtage en lov, der forbyder islam med tilbagevirkende kraft. Herefter kan man lukke moskeerne og udvise et par hundrede imamer.
Men det vil jo ikke bevirke, at islam forsvinder fra Danmark.

Muslimerne vil fortsætte med at følge Koranens anvisninger, og fredagsbønnen vil vedblive med at eksistere. Fredagsbønnen vil blot blive afholdt i private hjem, forladte bygninger eller under åben himmel.
Hvordan vil man forhindre dette? Skal der indføres Stasi-lignende tilstande, hvor et enormt antal personer ansættes i et magtfuldt sikkerhedsapparat med ret til at overvåge alle borgere i Danmark? Det er der næppe ret mange, der ønsker.

De tre mest fremtrædende ud af de nye partier på den danske højrefløj er Nye Borgerlige, Danskernes Parti og Dansk Samling. Hvis man læser deres partiprogrammer, så vil man opdage, at ingen af disse tre partier går ind for et forbud mod islam.
De nye højrefløjspartier erkender altså også, at et islam-forbud ikke er vejen frem.

Når nu et forbud mod islam er virkningsløst, hvad skal vi gøre for at beskytte vores land? Det har jeg tidligere givet et bud på:
Hvis vi vil redde Danmark, kommer vi ikke uden om omfattende udvisninger af muslimer

3 thoughts on “Et forbud mod islam er umuligt at håndhæve i praksis

 1. Ivan Jensen 9. september 2016 / 17:17

  Indfør et stop for ikke-vestlig indvandring(primært menap-indvandring). Opsig forældede konventioner. Samtidig laves en effektiv grænsekontrol, døgnet rundt alle ugens syv dage. Og endvidere skal der iværksættes repatrieringsprogrammer.

  Like

 2. Ivan Jensen 10. september 2016 / 15:35

  De såkaldte flygtninge(læs velfærdshoppere) som desværre befinder sig i Danmark skal ikke integreres/inkluderes, som det desværre er sket i alt for mange år.
  Velfærdsmigranterne(flertallet er fra menap-lande) må enten hjemsendes eller transporteres til en migrantlejr i deres nærområde eller i deres eget land. Og det skal ske så snart det er muligt. Det vil være til stor gavn for den danske statskasse og det danske samfund.

  Like

 3. Ivan Jensen 11. september 2016 / 17:30

  Ifølge velorienterede kilder viser det sig, at mange af de såkaldte flygtninge (læs velfærdsmigranter/lykkesøgere/asylshoppere), f.eks. fra menap-lande, rejser på længerevarende ferier i det land, som de er flygtet fra. Velfærdsmigranterne må derfor hjemsendes, så snart det er muligt. Det samme bør ske med udlændinge, der har været på overførselsindkomst i f.eks. et år.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s