Mængden af udenlandsk kriminalitet er fordoblet på seks år, selvom Danmark har været fuldt medlem af Europol

4050572-aktivister-afvist-af-grnsekontrol-i-padborg

Danmark har været med i Europol siden dannelsen i 1998. Alle de EU-begejstrede partier påstår, at Europol har været en stor succes i kampen mod international kriminalitet.

Faktum er imidlertid følgende: I Danmark er mængden af kriminalitet begået af udlændinge mere end fordoblet fra 2009 til 2015. Det viser en ny analyse fra Rigspolitiet, som beskrives i denne artikel i Berlingske. Denne fordobling af udenlandsk kriminalitet er sket, mens Danmark har været helt og fuldt med i Europol.

Alligevel udtaler rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg i Berlingskes artikel, at et dansk exit fra Europol vil være en “alvorlig svækkelse” af dansk politi.
Man fristes til at spørge rigspolitichefen: Kan det blive meget værre end den nuværende situation, hvor den udenlandske kriminalitet er fordoblet på kun seks år?

Schengens åbne grænser

Hvis danskerne havde stemt ja ved folkeafstemningen om retsforbeholdet, så ville Danmark ikke være i fare for at ryge ud af Europol. Men et ja ville også have bevirket, at Danmark ville være bundet af Schengen-samarbejdet på overstatsligt niveau.
Schengens åbne grænser har i årevis været en gavebod for kriminelle, der frit kan operere på tværs af landene. Det er ligeledes pga. Schengen, at tusindvis af potentielle terrorister har kunnet komme ind i EU.

Nu varmer de danske politikere samt dansk politi op til en ny folkeafstemning om afskaffelsen af retsforbeholdet, hvor danskerne skal lokkes til at stemme ja. Jeg skriver bevidst “ny folkeafstemning om retsforbeholdet”, fordi en folkeafstemning kun om Europol ikke er juridisk mulig. Det har juraprofessor Peter Pagh tidligere slået fast: En tilvalgsordning kræver, at Danmark afgiver suverænitet på alle de områder, som retsforbeholdet dækker.

Et ja ved en ny folkeafstemning betyder altså en total afskaffelse af retsforbeholdet. Og dermed bliver Danmark også bundet overstatsligt i Schengen-samarbejdet.

5 thoughts on “Mængden af udenlandsk kriminalitet er fordoblet på seks år, selvom Danmark har været fuldt medlem af Europol

 1. intetnavntak 13. oktober 2016 / 04:57

  Flere dobbelt valg, et meget udansk diktatur.

  Like

 2. Ole K. Ersgaard 5. november 2016 / 10:10

  Ikke nogen overraskelse. Alene illegale indvandrere skal jo leve af et eller andet. Kriminalitet, tiggeri, sorte jobs?
  Rockwool Fondens forskningsenhed estimerede for et par år siden tallet til 32.700.
  Og det tal er næppe blevet mindre.
  Hvornår har vi sidst set en række større razziaer i Danmark?
  Er der noget at sige til, at landet er ved at blive et eldorado for kriminelle?

  Ole K. Ersgaard
  Erhvervsøkonom MDM, PD
  2016-11-05

  Like

  • KSD 5. november 2016 / 13:17

   Og den ovenfor beskrevne fordobling er jo kun den kriminalitet, som politiet har opdaget.

   Like

 3. Erik Høgh-Sørensen (DF) 8. november 2016 / 10:40

  Tak KSD. Lødig og saglig information. Tak for det. Men hvordan kan man bidrage med indlæg? Jeg har et indlæg om EU-elitens store Grundlovsbrud, apropos noget af det du skriver om neden for. Mvh – Erik

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s