Danmarks nye kirkeminister: Islam er ikke værre end kristendommen

5796401-familier-i-dansk-politik

Mette Bock fra Liberal Alliance bliver ny kultur- og kirkeminister i V-LA-K-regeringen. Det er mildest talt et kontroversielt valg. Mette Bock skrev nemlig sidste år:

Jeg kender imidlertid fundamentalistiske tolkninger af kristendommen, som jeg tager skarpt afstand fra, ligesom jeg møder moderate muslimer, hvis tro på ingen måde udgør en fare for hverken mig eller andre.

Ifølge Mette Bock er islam altså ikke værre end kristendommen.
Det er helt og aldeles ufatteligt, at en regering, der kalder sig selv for borgerlig, kan have en kirkeminister med den slags holdninger.

I samme indlæg skrev hun:

Jeg er ikke bekymret for islam. Men jeg er rædselsslagen for terror. Uanset om terroristerne anvender islamisme, socialisme, fascisme eller nazisme som skjold.

Der er god grund til at være bekymret for islam. Og der er ligeledes god grund til at være bekymret for, hvilke tåbeligheder Mette Bock kan finde på at udgyde i sit nye job som kultur- og kirkeminister.

7 thoughts on “Danmarks nye kirkeminister: Islam er ikke værre end kristendommen

 1. Helena 28. november 2016 / 08:08

  Ja, LA er lige så feudal og vammel som man frygtede.
  Dog havde jeg ikke forstillet mig at de kom frem så åbenlyst.

  Like

 2. Lilian Marie Frihagen 28. november 2016 / 12:56

  HJÆLP, HJÆLP.
  Hvad sker der med vores dejlige land, en Kirkeminister der ikke går ind for kirkelige vielser,troer hun heller ikke på GUD, hvorfor er hun blevet valgt til den post,og hvordan????

  Like

  • KSD 28. november 2016 / 14:53

   Hvordan Mette Bock er blevet udnævnt er nemt at svare på. Det er Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, der har besluttet det.
   Samuelsen er Mette Bocks lillebror, så det er formentlig svaret på, hvorfor hun er blevet minister.

   Like

  • Intetnavntak 28. november 2016 / 15:21

   KSD er sikkert dybt uenig med mig, men kristendommen kommer fra mellemøsten og tilhører ikke i Danmark på nogen front. Litterært.
   Men når det er sagt, når vi nu har en kirkeminister, ja det er sygt.

   Like

   • Intetnavntak 28. november 2016 / 17:26

    Jeg vil tilføje, kristendommen tilhører ikke Danmark. Men man kan gradbøje, hvis man gør dette så er islam langt værre end kristendommen, det siges endda kristendommen kom til vesten pga. islam skubbede dem ud.

    Like

 3. Nattergalen 28. november 2016 / 14:17

  Mette Bock bør flytte til Saudi Arabien med en lesbisk veninde og tage bikinien på, sætte sig på en bænk med en øl og en pose flæskesvær – Islam jo ikke er værre end Kristendommen.

  Like

 4. Lars Kristensen 28. november 2016 / 16:04

  De fleste af os har hørt om rædslerne under den katolske kirke for 500 år siden, men det er vi kommet videre fra. Og man kan sikkert grave det ene groteske tilfælde frem efter det andet, men det rokker ikke ved at vi er kommet videre og det er generelt set hele vesten, der er det. Rummelighed for at genindføre den form, der ikke bare kaldes, men slet og ret er foragt for andres liv og førlighed, bør ikke være en “tvangsholdning” af hensynsbetændelse, man skal kunne “rumme”, for at vise sin agtelse for hinanden i et multietnisk samfund. Folk der vælger at tage hertil, for at slå sig ned og leve “på” dansk, bør sætte sig ind i kulturen og religionen. For kan de ikke nøjes med det, som det er, må de tage videre. Herudover er det et kæmpe tilbageslag for ligestilling og lige rettigheder, mænd og kvinder imellem… Om det er religion eller kultur for islamister. Gør dog som i vil, i jeres egne lande, men ikke her. I fængsler en kvindelig statsborger i Dubai, fordi hun blev voldtaget af to mand, den ene var gift og øvrigt også engelsk statsborger. Jeg fatter ikke vestlige kvinder, der selv i et svagt øjeblik, får tanken, jeg kunne godt tænke mig at opleve Dubai. Aldrig, aldrig nogensinde kommer jeg til den tanke. Om det er yderligtgående ekstremister eller “gældende lovgivning” i islamisk orienterede lande. Alene opfattelsen af at alle i vesten er vantro… Den går altså ikke…

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s