DF siger ja til Schengens åbne grænser

Folketingsvalg2015

EU-kommissionen har stillet et ultimativt krav for at ville indgå en aftale med Danmark om Europol: Danmark skal forblive i Schengen-samarbejdet.

Alle Folketingets partier har nu sagt ja til at opnå en aftale om Europol. Dermed siger alle partierne – inklusiv Dansk Folkeparti – også ja til kravet om dansk forbliven i Schengen.

I 2014 skrev Kristian Thulesen Dahl følgende:

Siden Danmark i 2001 tiltrådte Schengen-samarbejdet, der medførte åbne grænser, har vi måttet døje med voksende grænseoverskridende kriminalitet. For de åbne grænser har været og er en gave til kriminelle.

Nu siger Thulesen Dahl så ja til Schengens åbne grænser, som er en gave til de kriminelle. I Danmark er mængden af kriminalitet begået af udlændinge mere end fordoblet fra 2009 til 2015. Det er ligeledes pga. Schengen, at tusindvis af potentielle terrorister har kunnet komme ind i EU.

DF burde selvfølgelig have sagt nej til den Europol-aftale og samtidig have forlangt, at Danmark skal helt ud af EU.
Men i stedet siger DF ja til aftalen og ja til Schengen.

Opdatering:

Kristian Thulesen Dahls Facebook-side er folk rasende over, at han og DF har sagt ja til Schengen. Her er et lille udpluk af de mange kommentarer:

kristian_thulesen_dahl_-_tidslinje_-_2016-12-13_00-34-34

5 thoughts on “DF siger ja til Schengens åbne grænser

 1. Morten - - - 12. december 2016 / 23:11

  Altså … de åbne grænser er en realitet, både med og uden grænsekontrol. “Grænsekontrollen” er en narresut af dimensioner. Så jeg hilser det velkommen, at DF ikke handler grænsekontrollen for noget værre. Asyl- og indvandringsstop er den grænsekontrol, der virker og giver mening. Uden den giver grænsekontrollen os flere – ikke færre – asylanter. Fordi vi stopper de asylanter, der er på vej til Sverige, og stiller dem over for ultimatummet: “Bliv nydanskere – eller vend om!” Sådan fik vi 700 rasende nye medborgere i det første døgn af migrantindstrømningen. Indtil politiet heldigvis ophørte med den praksis af egen drift. Men de 700 blev jo så desværre til mange flere, fordi deres fæller, der egentlig skulle have været til Sverige, jo så blev nødt til at søge her også. Fra nu af, bliver de NØDT til at søge her, hvis de kan komme hertil. Med mindre, de kan finde en anden vej til Sverige.

  – – –

  Like

  • Anonym 13. december 2016 / 13:20

   Jeps df har spillet fallit og det blir de straffet for ved næste valg det er jo ren vælgerbedrageri det df har gjort ja landsforræderi over df vælger også

   Like

 2. Susanne 29. juli 2017 / 13:08

  Slut med DF fra nu af!

  Like

 3. sys christine 30. juli 2017 / 22:32

  Der er INGEN af de nuværende (taber)partier på tinge, som jeg kunne drømme om at stemme på. De gar haft chancen – og de forspildte den!!! Hvis vi fortsætter på deres cis findes der om få år INTET kristent, demokratisk, tolerant Danmark!! Så vakler vi usikkert af sted under islams pisk og hvad dermed følger! Jeg græmmes – og græder over at INGEN gør noget for at forhindre/ændre det. Politikerne er en samling vatmikler uden substans. Bare de fåår deres ministerpension ……… Føj for s…..!!!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s